Urinare frecventa, jet scăzut

09-12-2020
Ssdd
Nu este medic/terapeut
Ssdd
Buna dimineața,
Am sa las următoarele simptome medicale aici, sper sa îmi spună cineva ce poate fii.
Probleme urinare: jet scăzut, dificultate in urinare, senzație de golire incompleta a vezicii, urinare frecventa. Acest lucruri amelioranduse cu trecerea timpului.
După 3-4 ani apare și lipsa apetitului sexual, cantitate de sperma redusă și lipsa erecției dimineata( in majoritatea dimineților ), pe lângă, erecțiile nu mai sunt la fel de puternice ca înainte. Dacă înainte aveam 3-4 ejaculări consecutive, acum trebuie sa aștept aproximativ o ora pentru a avea contact sexual din nou.
In tot acest timp am fost la diferiți doctori dar niciunul nu a reușit sa rezolve problema mea. Am fost disgonisticat cu Prostatia, infecție urinară, dar analizele au ieșit bune mereu. La început aveam prostata imflamata, dar acum fiind normala.
Înainte de toate acestea am avut și o candidoza (candida), sau cel puțin așa cred. Apreau bubițe mici și roșii pe capul penisului, mâncărime și inrosire după ce aveam contact sexual cu o anumită, dar după o săptămâna doua dispăreau. Asta s a tot întâmplat timp de 1-2 ani după nu au mai apărut deloc.
Între timp ce aveam problemele de urinare am avut și un neg (hpv), a fost cauterizat de mai multe ori, reparând jn același loc și in altul. Intr un final nu a mai apărut.
La un moment aveam și mâncărimi in zona genitală.
Am o alimentație normala, fumez, alcool ocazional, majoritate Nopților pierdute, nu ma droghez.
1 comentarii
0
09-12-2020, ora 15:07
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Atenție! Fumatul, alcoolul, stresul, oboseala, nopțile pierdute, scad potența. Trebuie să aveți un urolog bun și un dermatolog cărora să le urmați sfaturile și tratamentele recomandate.

dr Petre Mureșan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •