vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic

as vrea sa stiu de ce nu am ramas gravida desi de 2 luni am facut neprotejat.mentionez ca mi-a venit ciclul dupa contactul sexual.
3 comentarii

Sunt foarte multe motive pentru care un cuplu nu poate avea copii. Nu trebuie sa va ingrijorati daca incercati doar de 2 luni, cel mai bine ar fi sa mergeti la un consult ginecologic inainte (pt a exclude o infectie, patologie col, etc).

Abia dupa un an de sex neprotejat daca nu se intampla miracolul va puteti gandi ca e ceva in neregula cu voi, asa a fost si la mine, abia dupa 8 luni s-a intamplat.Nu va descurajati!!

pot sa stiu de ce ma dor sanii? pe 20 februarie mi-a venit ciclu si a durat doar 4 zile. eu am ciclu regluat dar a 4 zi dupa ciclu am facut neprotejat. de atunci ma tot dor sanii si cateodata dimineata am o amareala in gura. ce poate fii?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 3vreau bebe
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 2stresul si conceperea unui copil
- 3mai vreau un copil
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 2sexul dupa intrerupere de sarcina
- 4Cervugid si contactul sexual
- 4Vreau un copil
- 1negii genitali si sarcina
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 1pot face copii
- 10ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina sexul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: