Pavel Cătălina

Vizite: 1678

Colaborator ROmedic din: 19-06-2013

În ceea ce mă priveşte, interesul pentru stilul de viaţă sănătos respectiv pentru domeniul medical s-a conturat odată cu trecerea timpului, dar mai ales în urma unor probleme de sănătate mai neplăcute, dar cât se poate de revelatoare.

După ce m-am însănătoşit, am încercat să îmi redefinesc modul de trai prin alegerea unei hrane sănătoase, prin limitarea stresului şi efectuarea de exerciţii fizice în conformitate cu posibilităţile organismului meu şi prin trierea produselor de îngrijire personală (le folosesc doar pe cele bio).

Fiind de profesie jurnalist (cu zece ani de experienţă în diverse medii şi ramuri de activitate, inclusiv în domeniile sănătate şi frumuseţe), inevitabil mi-am dorit să transmit şi altora rezultatul investigaţiilor mele în materie de stil de viaţă sănătos.

ROmedic.ro este o platformă exemplară, cu siguranţă cel mai bun site medical din România, care mă ajută să îmi îndeplinesc această ambiţie personală şi, chiar mai mult decât atât, mă menţine în conexiune directă cu unii dintre cei mai buni medici din ţara noastră. Sper să găseşti utile articolele mele şi, dacă vei dori, să le recomanzi cu încredere.



Articole publicate: