in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
iau anticonceptionale de 5 luni si pana acum am avut ciclul regulat...dar in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura...pot sa incep la urmatorul pachet de anticonceptionale???
3 comentarii
Cu timpul, anticonceptiuonalele monofazice scad atat numarul de zile de sangerare, cat si intensitatea fluxului. E un afect secundar frecvent, dar prea putin suparator.
Pilulele se reincep (daca doriti sa reincepeti) dupa o pauza de 7 zile, indiferent daca a curs sange si cate de putin, astfel incat prima pilula din folie se ia mereu in aceeasi zi a saptamanii (de exemplu, daca ai inceput o folie miercurea, toate foliile se incep miercurea).
Pilulele se reincep (daca doriti sa reincepeti) dupa o pauza de 7 zile, indiferent daca a curs sange si cate de putin, astfel incat prima pilula din folie se ia mereu in aceeasi zi a saptamanii (de exemplu, daca ai inceput o folie miercurea, toate foliile se incep miercurea).
folosesc melleva35...deci nu sunt nici un fel de probleme?mi-a venit decat o picatura:(si sunt la a 6 zi de ciclu si nimic decat o simpla picatura...chiar nu sunt probleme???
am luat laurina pt k imi recomandase medicul ginecolog, da am avut scurgeri si dureri foarte puternice de cap asa k am incetat sa mai iau.acum este prima pilula de melleva 35...insa am citit pe un forum si multe femei nu sunt multumite, majoritatea s-au ingrasat.nu stiu ce sa fac, sa continui sa le iau?? va rog sa ma sfatuiti kt mai repede.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 4novynette - nodul la san
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 4anticonceptionale
- 1Menstruatie redusa
- 0Anticonceptionale
- 1Diane 35 și menstruatie
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
- 0Menstruație cu flux redus
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: