acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?

am 25 de ani si de 10 ani sufar de acnee.acum 4 ani am facut un tratament la dermatolog cu eritromicina, diane, zynerit, skinoren si alte cateva creme si preparate. timp de un an de zile a fost bine, imi trecusera si nu-mi mai ieseau cosuri, insa apoi au reaparut, nu mai luam pastile ci doar solutiile pentru fata care insa nu mai aveau nici un efect.
de o luna am inceput un tratament cu roaccutane si pt fata iau eryfluid, un preparat si o crema de la avene
as vrea sa stiu dc este in regula sa ma dau pe fata cu creme colorate din farmacii, ca stiu ca nu este indicat fondul de ten?
si cea mai mare problema este ca am multe semne in piele, ca urmare a faptului ca le-am stors si as vrea sa stiu ce pot sa fac in privinta asta, ca peeling-urile nu cred ca ar avea vreun efect.
exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne? dc da as vrea sa stiu cat dureaza, cat sunt de costisitoare si dc au vreun efect secundar asupra pielii inafara de tratarea acestor semne?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 4437roaccutane - pro sau contra
- 11despre roaccutane...
- 5Cicatrice modificata
- 4Cicatrice de la HP?
- 9A luat careva Roaccutane si a nascut apoi? E sanatos copilul?
- 2roaccoutane vs diane 35
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 2cicatrice zona poplitee
- 2Cosuri 'enervante'
- 2Cicatrice sensibila după multiple operatii de chist pilonidal
- 2Caut un chirurg estetician (persoana deschisa), pentru revizia unei cicatrici.
- 0Neurinom
- 1Acnee, cosuri purulente pe fata si spate, mai ales in zona cefei
- 0Roaccutane
- 2Acnee - adult
- 2Roaccutane pentru tratarea acneei
Mai multe informații despre: Acneea la adulti cicatricile roaccutane