acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne? | Forumul Medical ROmedic

acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?

16-04-2008
nicotim
Nu este medic/terapeut
nicotim
buna ziua
am 25 de ani si de 10 ani sufar de acnee.acum 4 ani am facut un tratament la dermatolog cu eritromicina, diane, zynerit, skinoren si alte cateva creme si preparate. timp de un an de zile a fost bine, imi trecusera si nu-mi mai ieseau cosuri, insa apoi au reaparut, nu mai luam pastile ci doar solutiile pentru fata care insa nu mai aveau nici un efect.
de o luna am inceput un tratament cu roaccutane si pt fata iau eryfluid, un preparat si o crema de la avene
as vrea sa stiu dc este in regula sa ma dau pe fata cu creme colorate din farmacii, ca stiu ca nu este indicat fondul de ten?
si cea mai mare problema este ca am multe semne in piele, ca urmare a faptului ca le-am stors si as vrea sa stiu ce pot sa fac in privinta asta, ca peeling-urile nu cred ca ar avea vreun efect.
exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne? dc da as vrea sa stiu cat dureaza, cat sunt de costisitoare si dc au vreun efect secundar asupra pielii inafara de tratarea acestor semne?
3 comentarii
0
17-04-2008, ora 00:00
ionela_violet@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
ionela_violet@yahoo.com
buna ziua, si eu am probleme mari cu acneea de la 18 ani, acum am 25 si vreau sa fac si eu un tratament pt.cicatrice si pete rosi, am facut un piling frofund si am fost multumita dar dupa 7 luni iar mi-au aparut cosuri mari sub piele, ajutatima sa gasesc un cabinet bun eu sunt din Constanta, , , va multumesc
0
22-05-2008, ora 00:00
alice22
Nu este medic/terapeut
alice22
si eu am avut acnee, acum mi-a trecut, dar sper sa nu imi mai apara. am folosit roacutane, diane, tador, aerius, si crema isotrixin. isotrexinul exfoliaza foarte bine, ai putea incerca. ca produse cosmetice sunt foarte bune cele de la roche posay, sunt destul de scumpe, dar merita. apa termala calmeaza si racoreste pielea, da o senzatie foarte placuta, gelul sau spuma curata, te speli dimineata si seara, si crema efaklar K usuca cosurile si catifeleaza pielea. Daca vrei, incearca, la mine a avut efect! vorbeste si cu ginecologul daca mai poti continua cu diane, daca nu iti fac rau ia-le in continuare. ai grija insa la kilograme, mie mi-au adaugat cateva kg in plus...
0
31-03-2017, ora 19:34
sabrina simion
Nu este medic/terapeut
sabrina simion
Buna!Si eu ma confrunt cu aceasta problema de ani de zile.Am incercat toate tratamentele posibile, insa fara rezultate de durata.Acum am inceput un tratament la care acneea raspunde f bine.In urma unui consult de specialitate, am inceput sa iau timp de 3 zile azitrox, cu zece zile pauza, gel Mask Plus seara pe fata curata, dimineata ma spal cu un gel de curatare Mask si ma dau cu crema hidratanta Hidra Mask.Am facut un peeling superficial, pe baza de acid salicilic si dupa o saptamana am facut prima sedinta de laser SPL.Rezultatele de pana acum sunt, zic eu, uimitoare.Mi se usuca cosurile, fata e mai luminata si cred ca voi scapa in curand de ele.Bineinteles, nu in doua saptamani, aceste sedinte de SPL trebuie repetate pana la vindecare.Tin sa mentionez ca am renuntat la lapte, iaurt, ciocolata, dulciuri, deoarece imi apar de la aceste alimente.Foarte important, crema pt protectie solara 50+ trebuie folosita ori de cate ori iesiti din casa, pe timp de zi, pt ca pot aparea depigmentari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • CoÈ™uri pe față la adulÈ›i - cauze È™i tratament
  • Vindecarea pielii fără cicatrici este posibilă cu ajutorul unei proteine din midii
  • Cicatricile vindecate nu au un impact asupra atractivității
  • Spironolactona poate reprezenta o soluÈ›ie eficientă pentru tratamentul acneei persistente la femei
  • Un nou răspuns pentru tratamentul eficient al acneei: nanoparticulele transportoare
  • Studiu investighează prejudecățile È™i stigma socială asociate cu acneea
  •