Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Acnee
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 4acnee pe cap
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 4pete pe fata in urma acneei
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 1tenul uscat si usor acneic + roseata
- 3tratament naturist pentru acnee
- 4Tratament acnee
- 9tratament demodex
- 2Acnee rozacee?
- 0Acneea si chisturile micropolichistice.
- 9Tratament dermatologic acnee
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 7Semne acnee
- 1Acneea corporală
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: