Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 3acneea si solarul
- 9Tratament chisturi ovariene
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 9efectele doxicilinei
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 0pete in urma acneei
- 1Acnee, o parere despre..
- 2Acnee moderată
- 0Karissa si acneea
- 1Medic dermatolog Sibiu
- 1Constipatie-acnee
- 3Acnee Baiat - Fara solutie!
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 0flora comensurala
- 7Probleme ten gras cu acnee
- 1Despre niste bubite si cosuri
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: