Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acneea nodulochistica
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 7Dermodecidoza
- 4acnee si matreata
- 7manac zilnic cate o ciocolata si daca nu mananc simt nevoia
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 5acnee in urma predison
- 3tenul gras si acnee
- 4Cosuri in cap
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2Vreau o cura de detoxifiere pentru acnee
- 0alergie prin acnee
- 2acnee chistica
- 1Cosuri, ten gras
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 1Acnee din senin
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 3Acnee severă
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: