Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fondul de ten si acneea
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 1acnee?
- 2acnee si karissa
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 7Acnee rezistenta
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 2acnee provocata de mercilon?
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 9Tratament dermatologic acnee
- 5Crema impotriva acneei
- 2Acnee moderată
- 1Acnee doar pe obraji
- 1Acnee Adolescent
- 1Colagen și acnee?