Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acneea nodulochistica
- 4acnee pe cap
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 3fata mea e varza
- 2acnee polimorfa
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 3tratament naturist pentru acnee
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 4acnee de toate felurile
- 6Acnee... fara leac
- 6acnee si cicatrici
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 5Rezultatele de la hematologie sunt un pic controversate, va rog o parere
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 4Acnee la 21 de ani
- 3Acnee
- 1Acnee Adolescent
- 1Acnee de mult timp si nu mai scap
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: