Acupunctura -in tratamentul hipoacuziei.

Buna ziua ! In urma unui zgomot puternic am ramas cu Hipoacuzie bilaterala de tip perceptiv, avand in vedere faptul ca acest incident s-a intamplat in urma cu 23 de ani, este de la sine inteles ca boala a evoluat afectand si alte functii ale organismului.Doresc sa intreb daca Acupunctura poate rezolva acest lucru, si bineinteles cat dureaza sedintele de tratament, si cat costa.?In eventualitatea ca cineva va avea amabilitatea sa i-mi raspunda, multumesc din tot sufletul !
2 comentarii

eu am facut acupunctura timp de un an si jumatate zilnic pentru ca aveam incredere in ea, insa nu m-am facut bine de problemele mele. Asta era acum 17 ani si in prezent tot bolnava sunt. E ceva slab, ca un masaj.
Numai bine!
Numai bine!

Va multumesc foarte mult, deci este adevarat, restul sunt doar banalitati sau reclame de prostit oamenii.Inca odata multumesc pentru adevar, dumnezeu sa va binecuvanteze.!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 5in primavara anului trecut am suferit o hipoacuzie brusc instalata la urechea dreapta
- 5mercurul poate fi eliminat din organism prin acupunctura?
- 2Se poate trata limfedemul prin acupunctura?
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 3hipoacuzie
- 5Domnului Doctor am hipoacuzie
- 4diminuarea auzului
- 3acupunctura
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 4Hipoacuzie bilaterala...
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 2probleme de auz la baietel de 4 ani
- 2Hipoacuzie bilaterala
- 10Hipoacuzie neorosenzoriala bilaterala medie
- 10Hipoacuzie mixta bilaterala de transmisie
- 0Dureri groaznice după acupunctura
- 4Acufene
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Acupunctura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: