Acupunctura -in tratamentul hipoacuziei.
Buna ziua ! In urma unui zgomot puternic am ramas cu Hipoacuzie bilaterala de tip perceptiv, avand in vedere faptul ca acest incident s-a intamplat in urma cu 23 de ani, este de la sine inteles ca boala a evoluat afectand si alte functii ale organismului.Doresc sa intreb daca Acupunctura poate rezolva acest lucru, si bineinteles cat dureaza sedintele de tratament, si cat costa.?In eventualitatea ca cineva va avea amabilitatea sa i-mi raspunda, multumesc din tot sufletul !
2 comentarii
eu am facut acupunctura timp de un an si jumatate zilnic pentru ca aveam incredere in ea, insa nu m-am facut bine de problemele mele. Asta era acum 17 ani si in prezent tot bolnava sunt. E ceva slab, ca un masaj.
Numai bine!
Numai bine!
Va multumesc foarte mult, deci este adevarat, restul sunt doar banalitati sau reclame de prostit oamenii.Inca odata multumesc pentru adevar, dumnezeu sa va binecuvanteze.!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ajuta acupunctura in tratarea cancerului?Dar homeopatia?
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 3am oarecare probleme cu auzul
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 8Tratament hipoacuzie
- 4probleme cu auzul
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 3O problema cu urechea - aud ceva mai slab
- 3hipoacuzie neurosenzoriala
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 0hipoacuzie mixta severa us;hipoacuzie neurosenzoriala medie ud
- 1Acupunctura si Termografia !
- 4Un sfat, va rog, ce analize si ce medic trebuie sa consult in continuare ?
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 1Hipoacuzie neurozensorială severa progresivă
- 4Acufene
- 1Hipoacuzie bilaterala
- 3Hipoacuzie, catar tubar
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Acupunctura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: