Aerosoli folositi prea des
Buna ziua! Aerosoli folositi prea des pot scădea îmunitatea copilului? De aproximativ 4 luni, copilul meu a început să răcească foarte des. Atunci i am facut aerosoli prima dată, avand o răceală mai puternică. Medicul pediatru ne da sa ii fac aerosoli cu repisun si adrenalina + ser la cea mai banală răceală. Ce as putea face sa nu mai răcească atat de des?
3 comentarii
Buna dimineata
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !
Copilul are 2 ani. De fiecare dată mi a dat sa ii fac dimineata adrenalina +ser si seara repisun. Avem in plan sa mergem cât mai curând la salina.
Incercati, pana ajungeti la salina, tratamentul naturit pe care vi l-am indicat. Succes !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 11flegmon periamigdalian
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 7ii curge nasul de o luna
- 7Broncho Vaxom la copii
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 1Utilizare aparat aerosoli si medicamentatii folosite
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala