Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Buna seara, va rog sa ma ajutați dacă puteți, De o luna de zile am o amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala, tremurat prin somn.Am făcut analize totul ok, am făcut RMN la cap totul ok, am facut control la Neurolog, ORL totul ok dar eu tot ma simt rău. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Mulțumesc frumos D-na Chițimuș, mai aștept un pic ca am un tratament de luat recomandat de un medic Neurolog și dacă nu văd rezultate o sa iau in considerație sfatul dumneavoastră. Mulțumesc o seara bună.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16sindrom vertiginos
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 2dureri de cap si ameteli
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 2Frig + ameteala
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 4Ameteala, ajutor!
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 1Ma sfarsesc
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 1Anemie??