Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Buna seara, va rog sa ma ajutați dacă puteți, De o luna de zile am o amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala, tremurat prin somn.Am făcut analize totul ok, am făcut RMN la cap totul ok, am facut control la Neurolog, ORL totul ok dar eu tot ma simt rău. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Mulțumesc frumos D-na Chițimuș, mai aștept un pic ca am un tratament de luat recomandat de un medic Neurolog și dacă nu văd rezultate o sa iau in considerație sfatul dumneavoastră. Mulțumesc o seara bună.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 7pierdere in greutate
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 2ameteli puternice
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 4ameteli si dureri de cap
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 0ameteala si uitat
- 2Ameteala cronica
- 4dureri ceafa, ameteli
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 4cornete nazale
- 8Ameteala continua
- 0Amețeala continuua
- 1Ameteala si oboseala continua
- 3De ce amețeli la anxietate??