ajutor!!! posibila sarcina?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati sunt foarteee speriata, pe data de 19.06.2014 am avut contact sexual protejat, in a 2 zi de la terminarea c.m, urmatoarea luna pe 11.07.2014 mi-a venit normal si fara intarzieri, dar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 07.08.2014 si inca nu mi-a venit, este posibila o sarcina? Va rogg ajutati-ma cu un raspuns rapid!!!...
4 comentarii
Heyyy, va rog din suflet..ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns???...sunt foartee foarte speriataa:((
Ajutorrrrr...o parerree??? Va rog din suflet dati-mi un raspuns sunt disperataaaa!!!!!
Cel mai probabil (daca ala a fost singurul contact sexual)nu esti insarcinata, raportul sexual neavand loc in perioada fertila.
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat, este indicat sa efectuati un test de sarcina din urina sau eventual un test din sange, sau eventual o vizita la medicul ginecolog care va poate spune care ar fi cauzele intarzierii menstruatiei.
O zi placuta!
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 6sarcina sau nu?
- 3Am lasat-o gravida??
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 9o fi sarcina?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 3Sunt insarcinata ?
- 2Insarcinata sau nu?
- 3După test
- 0Risc de sarcina?
- 6Dus impreuna
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: