ajutor!!! posibila sarcina?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati sunt foarteee speriata, pe data de 19.06.2014 am avut contact sexual protejat, in a 2 zi de la terminarea c.m, urmatoarea luna pe 11.07.2014 mi-a venit normal si fara intarzieri, dar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 07.08.2014 si inca nu mi-a venit, este posibila o sarcina? Va rogg ajutati-ma cu un raspuns rapid!!!...
4 comentarii
Heyyy, va rog din suflet..ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns???...sunt foartee foarte speriataa:((
Ajutorrrrr...o parerree??? Va rog din suflet dati-mi un raspuns sunt disperataaaa!!!!!
Cel mai probabil (daca ala a fost singurul contact sexual)nu esti insarcinata, raportul sexual neavand loc in perioada fertila.
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat, este indicat sa efectuati un test de sarcina din urina sau eventual un test din sange, sau eventual o vizita la medicul ginecolog care va poate spune care ar fi cauzele intarzierii menstruatiei.
O zi placuta!
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 8insarcinata sau nu?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 10Insarcinata sau nu?
- 6o posibila sarcina?
- 2Insarcinata sau nu?
- 1sunt însărcinată?
- 0Poate fi sarcina?
- 3Pot fi gravida ?
- 0Sunt insarcinata?
- 5probleme cu menstruatia
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 2Sunt confuza
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: