Alunite rosii
Buna ziua,
De ceva timp mi-au aparut niste alunite, sa le zic asa, de culoare rosiatica-mova, am avut si tratament pentru ele cu diverse creme de la diversi medici, dar tot imi stau pe creier si vreau sa scap de ele. Aceste alunite dispar si reapar in diverse locuri pe suprafata scrotului. Nu am nici un fel de durere usturime, aparand parca din senin. Am mai inteles de la un medic ca acestea sunt niste celule si asa apar la unele persoane si nu ai ce le face dar as vrea sa stiu si eu un raspuns, ce sunt de fapt si daca pot fi vindecate.
Va multumesc!
De ceva timp mi-au aparut niste alunite, sa le zic asa, de culoare rosiatica-mova, am avut si tratament pentru ele cu diverse creme de la diversi medici, dar tot imi stau pe creier si vreau sa scap de ele. Aceste alunite dispar si reapar in diverse locuri pe suprafata scrotului. Nu am nici un fel de durere usturime, aparand parca din senin. Am mai inteles de la un medic ca acestea sunt niste celule si asa apar la unele persoane si nu ai ce le face dar as vrea sa stiu si eu un raspuns, ce sunt de fapt si daca pot fi vindecate.
Va multumesc!
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depigmentarea pielii in jurul semnelor si alunitelor
- 3Alunita care doare
- 3alunite rosii ca nisite intepaturi de ac
- 3Nevi congenitali
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 1Alunita inestetica
- 4Nevi displazici
- 4Bubite, Alunite rosii. Sunt normale sau sunt ipohondru? :)
- 5Indepartare aluna de pe fata
- 1Înţepătură alunita
- 2Alunita - periculoasa sau nu?
- 1Alunita neregulata intre degetele de la picioare copil
- 1Alunita Rupta
- 2Cred ca mi-am rupt o alunita.
- 1Alunita cu probleme
- 0Am o alunita pe fata care ma deranjeaza.
- 1Coagulare aluniță
- 1Nev acromic
- 2Alunita suspectA
- 4Alunita cazuta si refacuta?
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: