am gasit-o in casa in coma de gradul ll.. si s-a confirmat operatia la bucuresti

mama mea pe 23 decembrie 2006 am gasit-o la ora 11:45 in casa in coma de gradul ll. a fost dusa la urgenta, unde a fost diagnosticata cu intoxicatie cu monoxid de carbon. dupa lungi insistente a fost dusa sa faca un control tomografic deoarece nu isi revenea dupa 3 zile, la sectia de neurochirurgie a fost inernata si i s-au facut alte controale. deci acum diagnosticul ei este:ANEVRISM SACULAR CU CALIBRUL NEREGULAT PE CAROTIDA INTERNA DREAPTA, SUBARAHNOIDIAN, POLIGONUL LUI WILLIS CU MORFOLOGIE SI CALIBRU IN LIMITE NORMALE, FARA SPASM CEREBRAL. azi suntem pe data de 3 ian.2007 si s-a confirmat operatia la bucuresti la dl.dr. ciubotaru, as vrea sa stiu mai multe pana pe data de 9 cand va fi posibil sa aiba loc operatia. ce sanse are? mereu spune ca o doare capul, nu isi aduce aminte nimic si o doare spatele, probabil cum a cazut. tensiunea i se ridica pana la 159/90, nu are stabilitate in picioare desi le misca cand sta intinsa. uitasem, de 6 luni nu mai putea sa scrie, putea misca mana si sa faca efort dar nu putea scrie. ar avea vreo legatura? va rog sa-mi raspunde-ti!!! va multumesc! nadia
2 comentarii

CUMPARA CARTEA PARINTELUI ILARION ARGATU-RASPUNSURI DUHOVNICESTI LA INTREBARILE CREDINCIOSILOR, SAU ALTA CARTE DESPRE FARMECE DE ACELASI AUTOR SI VEI GASI RASPUNSUL IN EA, O GASESTI LA UNIVERSITATE, IN BUCURESTI
CAND MERGI SPRE UNIRII, PE TRORUARUL STANG, E UN MAGAZIN DE PRODUSE BISERICESTI
CAND MERGI SPRE UNIRII, PE TRORUARUL STANG, E UN MAGAZIN DE PRODUSE BISERICESTI

multumesc pentru sfat. sper sa fac rost de aceasta carte si aici in iasi de unde sunt. cat despre mama. a fost operata pe 15 ianuarie cu dublu anevrism pe partea dreapta care a fost clipat de de doua ori cu o alta explozie a vasului in timpul operatiei iar cu ajutorul lui d-zeu operatia a decurs bine. perioada de recuperare e grea. in partea stanga mai are un anevrism de 3 mm si pana nu se recuperaza nu poate fi operata. pana atunci riscuri peste riscuri. acum e acasa, nu poate sta in fund nu misca decat foarte putin partea stg. e greu dar speranza nu mi-o pierd, doar e mama. pierderile de memorie sun mari, traieste oarecum in trecut. si de multe ori nu vrea sa vorbeasca. multumesc. eu merg in biserica si ma rog pentru ea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4traumatism cranio-cerebral in zona parietala stanga cu convulsii, pierderea cunostintei si coma
- 6Hematon
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 3infarct cerebral!
- 14Coma hepatica de 5 zile la pacient cu ciroza
- 3este obligatorie autopsia? urgent!
- 1coma indusa
- 0Coma rezultata din accident rutier foarte grav
- 0Coma de gradul 2-3
- 2comă gradul 3
- 3coma gr.4
- 1Edem cerebral
- 0Comă de gradul 3, va rog, e urgent!!!
- 1Meningo encefalita sau accident vascular..
- 0Nu am reușit să o trezesc nicicum din somn pe mama de dimineață
Mai multe informații despre: Coma Intoxicatia cu monoxid de carbon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: