am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
am stari de voma amereli mi se anmoaie genuki si mainile si stare proasta am mancat pui cu cartofi la cuptor si mi sa facut f rau ce sa fac? va multumesc
5 comentarii
nu stiu cred ca e ceva de la colon sau poate fi vorba de o infectie cu helicobacter pilorii cel mai indicat ar fi sa-ti faci o endoscopie nu dureaza decat 15minute si dupa sti exat ce ai
Buna seara, am helicobacter pilorii si medicul de familia a zis ca imi va da 10 zile de antibiotic. Eu am mai avut aceasta bacterie, dar pt o perioada am stat linistita si acum iarasi mi-a aparut, nu se poate trata cu atlceva inafara de antibiotice?ma ustura stomacul foarte tare si ma balonez orice as manca si oricat de putin as manca si mai ales daca beau acidulat. Se poate ca din cauza bacteriei sa am astfel de stari?
Eu zic ca inainte sa iei medicamente, sa iti faci o endoscopie ca sa fi sigura de tot.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 4Dureri de cap si ameteli
- 5diaree frecventa
- 8Simt de ceva timp ameteli
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 0Stomac strangulat!
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 4Ameteli, muschi incordati
- 18intrebare
- 3Spondiloza sau altceva?
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala slabiciunea musculara Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: