Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Buna ziua,
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
1 comentarii
Buna seara.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 3ameteli puternice
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 4Dezechilibru, ameteala
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 0Somn tulburat, tresarire, ameteli
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 10Ameteala si vedere ciudata
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Agitatia Nelinistea Ameteala ameteala si greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: