Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Buna ziua,
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
1 comentarii
Buna seara.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 10ameteli - cum scap?
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 2ameteala dupa lovitura
- 3Ametelli
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 1Stari de ameteala
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 7Copil de 3 ani o dor urechile
- 2Ameteli, posibila problema cardiaca
- 0Pierderi de echilibru si amorteli.
- 5ameteala (vertij)
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 1Ameteli zilnic
- 11Agitație dimineața si stare anxioasa in timpul zilei
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Agitatia Nelinistea Ameteala ameteala si greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: