Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii
Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cipralex - informatii
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 3Sarcina si antidepresivele
- 56despre depresie... cum ati scapat de ea?
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 6imi este teama de efectele adverse ale antidepresivelor.. sa nu mai pot munci, sa fiu leguma
- 6Cat timp se face tratamentul pt depresie?:(
- 3Tratament cipralex
- 21Asociere doua antidepresive considerati normal?
- 2Dependenta alventa
- 2Tratamente antidepresive
- 4Eficienta antidepresive
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 3Spravato spray
- 1Zoloft solutie cu paracetamol?
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 1Citalopram sau seroxat pentru TOC (tulburarea obsesiv-compulsivă)?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: