Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii
Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 131TONOTIL-N
- 0Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
- 3Xanaxul si reactiile lui adverse
- 10Dextrometorfan si neuroleptice
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 3cum v-ati simtit in prima saptamana de administrare a anafranilului?
- 1medicamente coaxil si xanax
- 145thp versus sunatoare pentru tratare depresie
- 2Antidepresive
- 0In cat timp isi fac efectul pozitiv antidepresivele?
- 0Efecte antidepresive
- 21Asociere doua antidepresive considerati normal?
- 2Antidepresive si alcool
- 10Anxietate generalizată
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 4Antidepresive
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 5In cat timp ies antidepresivele din corp?
- 1Intrerupere cymbalta
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: