Ameteala puternica - lesin
Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii
Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 2Aproape am lesinat :(
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 10stare de ameteala continuua, va rog un sfat.. multumesc
- 2ameteala dupa lovitura
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 3stari de ameteala
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 2Sincopa
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 5Ameteli si atacuri de panica
- 13Am un caz foarte rar ce se manifestă cu leșinuri multiple, am nevoie de sfaturi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: