Ameteala puternica - lesin

Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii

Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 5O fi anxietate?
- 4tulburari neurovegetative (rog frumos un medic)
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 4Ameteala puternica
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 10Ameteli, greturi etc
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 1Problema
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 5Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
- 0Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: