Ameteala puternica - lesin
Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii
Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1balonare, stare voma si lesin
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 12Sa fie anxietate???
- 9probleme cu ochii!
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 1Ameteala continua
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 1ameteala puternica
- 4Ce poate fi ?
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 2ametesc cand mi-e foame
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 2Neurologie>Echilibru
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 0Intrebare vertij
- 2Stare generala rea, ameteli
- 3Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: