Ameteala puternica - lesin
Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii
Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dureri si ameteli de cap
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 0ameteala permanenta
- 1Ameteala continua
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 2probleme neurologice
- 0ameteala dupa otoscleroza
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 1Ameteli permanente
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 3Anxietate /panica?
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 1Ameteli si puls mare
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: