Ameteli continue
Salut. Acum 2 luni dupa o noapte de munca stand toata noaptea intr o masina cu ochii intr-un laptop cam 5 6 ore si dupa o gura de cola. Pana atunci am baut cate 1l si ceva de cola zilnic. M a luat o senzate de moleseala, ameteala stare de lesin si pierdere de echilibru. Dupa faza asta am mai stat putin si am mai avut cateva episoade dar nu erau asa nasoale. Ameteli usoare sau senzatie de ameteala ca nu stiu daca acum e pe psihic sau chiar o fi ceva. Si am fost intai sa-mi iau ochelari crezand ca de la ochi este. Dar dupa ce am luat si ochelar tot mai am episoade de ameteala in special daca raman blocat intr o pozitie in picipare si trebuie sa ma misc mai continuu. A mai patit cineva asta? Pe perioada asta mi e frica sa ma duc la medic :))
1 comentarii
Ati abuzat de cola. Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net si renuntati la cola.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lovitura la cap
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 0ameteala permanenta
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 16Neuro sau ORL?
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 10Ce este Peritol?
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 4AMETELI INEXEPLICABILE !! Ajutor ! Insolatie sau altceva?
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 1Ameteala
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 4Ameteala poate fi psihica?
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 1Aritmii si ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: