ameteli de cap
Buna!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
1 comentarii
Sa mergeti la un spe ialist neurolog si sa ii solicitati Doppler de artere carotide si vertebrobazilare si RMN cerebral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 4ma simt rau de o luna
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 5Astenie de primavara?
- 11imi este frica fara motiv...
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 20Ameteli puternice ca si cum as fi beata
- 4Dezechilibru, ameteala
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1Ameteli dupa betaserc
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 1Amețeli și grețuri
- 4Stare Ameteala
- 2Amețeli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: