ameteli de cap
Buna!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
1 comentarii
Sa mergeti la un spe ialist neurolog si sa ii solicitati Doppler de artere carotide si vertebrobazilare si RMN cerebral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 5Ameteli persistente si puternice
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 5ameteala
- 3Scaun ciudat
- 4ameteli cind inclin capul spre stinga
- 0Ameteala si rau la stomac
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 4ameteala permanenta
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: