Ameteli dupa cazatura
Buna,
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
1 comentarii
Cred ca din cauza sperieturii ai avut acele stari, mai ales daca spui ca nu te-ai lovit la cap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 4Dureri de cap si ameteli
- 5e vorba de hipertensiune?
- 0Anemie, ameteli, stres
- 9labila psihic?
- 1ameteli si dureri de cap
- 0ameteli puternice
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 13Atac de panica?
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 7Ameteli periodice
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 1Ameteli
- 5ameteala (vertij)
- 1Ameteli continue
- 2Ameteli, sufăr de 8 ani
- 3Ameteli si presiune in urechi.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: