Ameteli dupa cazatura
Buna,
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
1 comentarii
Cred ca din cauza sperieturii ai avut acele stari, mai ales daca spui ca nu te-ai lovit la cap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 2ameteala, cauze si remedii
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 4ameteli si dureri de cap
- 3stari de ameteala, greata..
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 11Anemie feripriva
- 0Sindrom vertiginos
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 3Anxietate /panica?
- 1Ameteli zilnic
- 1Ameteala profunda
Mai multe informații despre: Ameteala