Ameteli dupa cazatura
Buna,
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
1 comentarii
Cred ca din cauza sperieturii ai avut acele stari, mai ales daca spui ca nu te-ai lovit la cap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 10ameteli puternice
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 8Stare ciudata de ameteala
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 2Ameteala cronica
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 0Ameteala
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 0Ameteli, tensiune mare, puls mare
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 1Simptome complexe, inexplicabil
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: