au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
Au trecut 12 ore de cand, prietena mea, trebuia sa ia anticonceptionalele.Era exact a 11 zi si am facut-o neprotejat.Am terminat inauntru si acum nu stim daca e ok sau nu.Poate sa foloseasca pilula de a 2 zi sau nu? Multumesc
4 comentarii
la ce ora ia normal pilula ? cand a fost ultima zi in care a luat-o ? cand a avut loc contactul neprotejat?
De regula dimineata in jur de ora 9, de regula.Se mai intampla sa uite dar totusi nu trece ziua fara sa o ia.Ieri seara si-a adus aminte dupa ce s-a consumat raportul, Trecusera 12 ore.In loc de 9 dimineata, a luat-o la 9 seara.Sunt deja 2 luni decand foloseste anticonceptionalele, s-a mai intamplat sa avem raport normal dar de data asta a fost la fix a 11 zi si de aceea ne este putinel frica.Va multumesc
Nu a ramas insarcinata, sansele sa fi ramas gravida sunt foarte mici. Eu v-as sfatui sa nu mai recurga la pilula e urgenta, sa ia corect contraceptivele in continuare fara a intarzia prea mult fata de ora stabilita si sa astepte menstruatia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 13administrare logest
- 2cum iau anticonceptinalele
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 3administrare anticonceptionale
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 4mod de folosire a unor pastile
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: