au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
Au trecut 12 ore de cand, prietena mea, trebuia sa ia anticonceptionalele.Era exact a 11 zi si am facut-o neprotejat.Am terminat inauntru si acum nu stim daca e ok sau nu.Poate sa foloseasca pilula de a 2 zi sau nu? Multumesc
4 comentarii
la ce ora ia normal pilula ? cand a fost ultima zi in care a luat-o ? cand a avut loc contactul neprotejat?
De regula dimineata in jur de ora 9, de regula.Se mai intampla sa uite dar totusi nu trece ziua fara sa o ia.Ieri seara si-a adus aminte dupa ce s-a consumat raportul, Trecusera 12 ore.In loc de 9 dimineata, a luat-o la 9 seara.Sunt deja 2 luni decand foloseste anticonceptionalele, s-a mai intamplat sa avem raport normal dar de data asta a fost la fix a 11 zi si de aceea ne este putinel frica.Va multumesc
Nu a ramas insarcinata, sansele sa fi ramas gravida sunt foarte mici. Eu v-as sfatui sa nu mai recurga la pilula e urgenta, sa ia corect contraceptivele in continuare fara a intarzia prea mult fata de ora stabilita si sa astepte menstruatia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa cat timp?
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 3cum iau yasmin?
- 16Anticonceptionale Marvelon 28 expirate ?
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 10Anticonceptionale Artizia
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: