Beneficiile credintei crestine in vindecare

1618 comentarii 1 2 ..... 101112 ..... 53 54 Înainte ›
0
18-03-2010, ora 10:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Domnule Nick,

Va rog sa dormiti noptile sau dupa-amiezele sau oricand vi se face somn si sa aveti grija mai mult de dumneavoastra si de sanatatea dumneavoastra.
Nu mai faceti atatea eforturi peste puterile dumneavoastra.
Fiecare sa isi rezolve problemele lui la doctorul cel mai aproape de el.
Nu va distrugeti sanatatea pentru nimeni in lumea asta. Nu se merita. Dumnezeu are nevoie de oameni sanatosi la judecata. Incercati sa fiti mai selectiv si sa aveti masura in toate.

Cu pace si prietenie,

Clara

@ Doamna Bluciel,

Inca o data imi reafirm pozitia de a va sfatui sa va prezentati la medicul dv. curant caruia sa ii explicati toate lucrurile prin care treceti. Inclusiv despre confuziile care observ ca in continuare va supara atat de rau. Chiar si despre raceala care nu trece, probabil pe fondul unui sistem imunitar scazut. Oricat v-am scrie si v-am demonstra in mod logic ca eu, ca Nick, ca Daniel N., ca Tatonipal, ca Herz suntem persoane diferite, dumneavoastra tot nu o sa va linistiti. Pentru ca vi s-a creat un dezechilibru chimic al neurotransmitatorilor. Dezechilibru care nu se poate regla decat tot chimic.
Daca nu este asa, lasati-l pe medic sa decida asupra situatiei dumneavoastra si sa va spuna ca nu aveti nici o problema si ca nu trebuie sa luati medicamente.
Sunt sigura ca "noi si multipla noastra identitate" nu sunt singurele framantari pe care le aveti. Starea dumneavoastra se poate agrava daca nu apelati la ajutor de specialitate. Eu am trecut prin asta si le multumesc parintilor mei ca m-au luat cu forta si m-au dus sa ma tratez, pentru ca altfel faceam si mai multe "confuzii" sa zicem, acte lipsite de logica, decat facusem pina atunci.
Noi nu avem de ce sa va vrem raul. Nici nu va cunoastem, nici nu v-am vazut vreodata. Asta ar trebui sa va dea mult de gandit. A trimite pe un om la medicul care il trateaza nu este un gest de rautate, ci doar de ingrijorare pentru starea in care se afla acesta si pe care el nu o constientizeaza. Trasatura specifica tulburarilor psihice.
Dupa cum bine stiti, cel mai mare pacat din lume este mandria, care dumneavoastra am impresia ca va face feste. Dumneavoastra nu acceptati ca aveti o problema care trebuie tratata desi multi (adica toti de pe acest forum) v-au spus ca aceste confuzii sunt niste probleme care tin de imaginatie. Oare toti sa fi facut o conspiratie impotriva dv. ?
Ganditi-va macar la fetita dv. de care trebuie sa aveti grija si pentru asta trebuie sa va pastrati starea de sanatate intacta, atat fizica, cat si psihica. Nu inteleg de ce la varsta dv., la varsta noastra, a tuturor, mai exista prejudecati legate de tulburarile psihice care sunt niste boli tratabile, ca oricare alte boli. Traimi totusi in secolul XXI. Daca aveati altceva probabil ca ati fi acceptat un tratament adecvat... Vedeti ca diavolul va joaca feste... Imi pare rau dar eu asa vad lucrurile.
Sunt sigura ca eu sau distinsul domn Nick nu suntem singurii care v-au sfatuit sa mergeti la un consult. Noi interactionam atat de putin. Mai sunt si altii ca noi in imediata dv. apropiere, de asta sunt convinsa.
Eu am avut foarte multe de pierdut atunci cand nu am facut tratamentul in momentul in care cei din jurul meu mi-au spus ca este cazul. Mi-am pierdut serviciul, am cheltuit sume enorme de bani, lucruri pe care acum nu le mai pot recupera si pentru care voi plati probabil toata viata.
Am citit pe forum ca astfel de lucruri li s-au intamplat si altora care au trecut prin situatii mai mult sau mai putin asemanatoare.
Noi incercam sa va ajutam cu un sfat. Mai mult nu putem face.
Domnul Nick nu va poate da un tratament pentru ca nu este medic psihiatru, intelegeti lucrul acesta si nu va mai agatati de raspunsul lui care nu vine de 1, 2, 9 saptamani.
Eu va rog ca pentru binele dv si al familiei dv. sa apelati la ajutor specializat si sa lasati medicul sa hotarasca de ce anume aveti nevoie si de ce nu.
In rest ne pierdem timpul in discutii inutile pe aceasta tema. Mai bine facem ceva constructiv.

Dumnezeu sa va lumineze mintea si sa va daruiasca gandul cel bun.
0
18-03-2010, ora 16:45
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hy!

Nu am timp la dispoziţie, dar vă rog nespus de mult - IERTAŢI-MĂ dacă v-am greşit cu ceva, dacă v-am jignit direct sau indirect (ştiu că v-am jignit, sunt sigur), dacă v-am supărat, indispus, etc. Mâine mă voi spovedi şi am nevoie de iertarea voastră.

Mulţumesc cu anticipaţie, să fiţi binecuvântaţi.
P.S. - D-nă Clara, vă voi răspunde la mesaj după ce voi termina de structurat lista de păcate şi de întrebări pentru duhovnic. Mulţumesc pentru înţelegere :)
P.P.S. - Aveţi grijă de voi şiii...reflectaţi cu privire la următorul dicton: "Tăcerea este de aur, a vorbi despre Dumnezeu este de argint, iar restul este osândă.

O zi luminată de iubire, serenitate şi lumină :)
0
18-03-2010, ora 19:13
the eye :)
Nu este medic/terapeut
Nu esti mai presus decat cel mai prejos gand al tau,
Nici mai prejos decat culmea inalta a dorintelor tale,
In toata firea nu exista minune
La care ambitia sa nu poata ravni.

Omule! N-ar fi astru, soare sau stea
Ca sa nu te poata cuprinde.

-

Putem fi mangaiere, imbarbatare, stea, sau...altceva.
Insa, daca uitam ca suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, investiti cu autoritate si putere de a stapani si nu de a fi stapaniti, atunci e un semn de anormalitate.

Multumesc pentru recomandarea de a consulta medicul. O voi face numai daca va fi cazul.

Mr.Nick, Dumnezeu sa va binecuvinteze! Sa primiti iertarea Si vindecarea Lui, prin apropierea si impartasirea din trupul si sangele Domnului IIsus Hristos. Personal, eu trebuie sa va multumesc si o fac cu toata inima. Nu aveti de ce sa cereti iertare. dimpotriva, eu trebuie sa-mi cer iertare pentru neintelegerea unor sensuri (nu si intentii !).

DE asemenea ii rog si eu pe toti userii cu care am interactionat mai mult sau mai putin, sa-mi ierte orice abatere de orice natura, facuta cu sau fara voie. Urmeaza ca si eu sa ma marturisesc la Biserica. Multumesc tuturor pentru dragostea voastra.

O seara binecuvantata!

Cu drag,
0
18-03-2010, ora 20:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Oh, mi se face rau!!
Nick, am primit mesajul privat de la tine. :) Ti-am si raspuns! Stii tu vorba mea: Doamnee, ce oameni...Mai mult nu spun, ca ti-am promis!
Herz, ce vrei draga, daca tu si tato aveti aceeasi forma de exprimare...Oi fi gresit si eu! :D
Ia onoreaza-ma si tu cu id-ul tau de mess, daca se poate! :)) Si sa stii ca mai am o banuiala, care e mai mult convingere, despre 2 id-uri diferite folosite de una si aceeasi persoana(gen feminin de data asta), dar ma abtin sa spun ceva, ca imi sariti iar in cap. =))
O seara minunata si linistita va doresc!
Pupici cu lipici! :-*
0
18-03-2010, ora 23:18
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Jacky, Tato si cu mine avem forme complet diferite de exprimare, poate doar ideile convergeau catre un sens comun, ceea ce e perfect normal.
Cat despre Cita si Bleuciel. :))) No comment! :))) Ti-am citit gandul corect, Jacky?
Sorry, mess nu folosesc... Im a mess myself ;)

Seara buna
Herz
0
19-03-2010, ora 00:13
Hy!

Jackie, după cum ţi-am scris în mesajul privat (cu referinţă indirectă), noi oamenii, suntem nişte fiinţe foarte imprevizibile şi vulnerabile. Suntem predispuse, ca fiinţe, şă ne gândim mai departe decât trebuie, dar nu neapărat mai corect. Eu nu voi comenta în privinţa conturilor duble, triple, cvadruple, cvintuple, etc. Am avut doar o mică presupunere pe care nu am luat-o în seamă, decât după ce ai spus tu că d-nul Herz şi d-nul Tatonipal...ştii povestea! În rest, I am spechless :) Conturile duble sunt interzise prin regulament. Persoanele care au conturi duble riscă în orice moment anularea unuia dintre ele, aviz profesioniştilor şi diletanţilor.
Eu nu am decât un cont, îmi ajunge pe deplin. Nu am timp de mai multe şi nici nu am predilecţii către a juca 2 roluri diferite. Aşa sunt, aşa defilez pe pasarela vieţii. Cine mă iubeşte, mă iubeşte; cine nu mă iubeşte, nu mă iubeşte...eu îi iubesc pe toţi! That is that :)))

În ceea ce o priveşte pe d-na Bleuciel, dacă într-adevăr are două conturi, este problema dânsei. Gândind şi găsind circumstanţe atenuante, cred că cei care au 2 conturi vor mai multă credibilitate, mai multă expresivitate diferită şi mai multă încredere în modul de acţiune/viziune. Oricum ar fi, să fie sănătoşi şi binecuvântaţi.
Ştiţi ce ar fi culmea??? Să fiu acuzat, acum după ce i-am găsit d-nei Bleuciel circumstanţe atenuante (practic i-am luat apărarea indirect), că sunt dânsa :)))))))))))))))))))))))))) Nu m-ar mira! Nu sunt dânsa, ca şi confirmare a unui fapt divers. I-am luat apărarea indirect pentru a o menaja. A fost prea asaltată de interpretări directe, de recomandări şi "diagnostice" prezumtive, etc., adică de nimic concret, de concepţii lipsite de certitudine, de siguranţa afirmării. În fine, sper să nu mă spânzuraţi :( Nu mai vreau tensiuni şi disensiuni în acest topic, dacă s-ar putea pe forum, per ansamblu, dar...prea frumos să se concretizeze :)

Vă las, noapte bună şi somnic pufos :))))
0
19-03-2010, ora 20:15
Nu este medic/terapeut
Multumesc Nick, ai dreptate!

Bekümmert, Herz. Nu cunosti problema in intregime. In plus, nu te lua dupa stilul exprimarii. Nu poate fi asta o proba suficienta. Nu e ceva masurabil / concludent.Pe Romedic sunt mii de utilizatori (aproape 70.000!

Imi pare rau pentru confuzie!
Of, confuziile astea! :)

Seara placuta, copii! :)
0
19-03-2010, ora 22:15
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Salutare pentru toti;Nick, Bleuciel Maria, Clara, Jaqueline, Herzeleid, scuzati ca nu am scris si pe restul.

Nu am mai scris de ceva timp, sunt toata ziua la lucru(iau vacanta de 2 saptamini din 1 april).
IN CURAND REVIN, AM VAZUT CEVA INTERESANT AICI, sa.mi bag nasul.
0
19-03-2010, ora 22:46
Nu este medic/terapeut
Ei, "sa-mi bag nasul".ce vrei sa spui. Mister ?

Dar e bine daca lucrezi, nu mai sa ai si satisfactia muncii pe care o faci.cat de cat...Cand vii pe-aici, devii cu atat mai eficace...

Te mai asteptam.
Dar de unde ai scos Bleuciel Maria? Vezi ca vreau in loc de "oaie pt. botez" - un mielusel grasut pe de Pasti.sa nu te faci intr-o ureche.:)
0
19-03-2010, ora 22:55
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Doamna Bleuciel, din cate am citi mai sus.

Repetarea depresiei, dac nu ma insel, ma refer la o depresie cronica, in aceasta situatii parca numai gasesti ajutor cu medicamente si altele.

Si eu sunt in aceeasi situatie si imi ramine de facut dupa ce vin din vacanta, INCERC SI SIGUR O SA FIE DE AJUTOR CU ELECTROCUTATUL A CAPULUI, (VREAU SA INCERC LA PRIZA FARA DOCTOR), pune in activare centrii nervosi si impiedica repetarea depresiei.
0
19-03-2010, ora 22:56
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Scuze, am gresit sau ma-m grabit cand am scris Bleuciel si am pus Maria.
Dar care este numele adevarat?
0
19-03-2010, ora 23:03
Nu este medic/terapeut
Te intereseaza numele adevarat?

Am vrut sa-l scriu ca username, dar mi se raspundea ca exista deja. Am un nume foarte comun, draga Marius.Nu cred ca te-ar incanta. Oricum, numele Maria mi-ar fi placut, dar nu e numele meu. (banuiesc ca ai facut legatura cu o anume : Leustean Maria, nu-i asa?
Spune, ca nu-ti fac nimic.
0
19-03-2010, ora 23:18
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Da exact cu Doamna Leustean Maria, posedarea, boli rare.

Nu putem sa ne gandim ca suntem posedati de diavol, ce legatura se facea intre bolile psihice si posedarea.
0
19-03-2010, ora 23:37
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ma refer la toti de aici si mai ales la vizitatori.

O parere si o adevarata sanatoasa gandire, rolul lumini(tot se vorbea de lumina, hai sa trecem la fapte, Nick nu e prea de-acord), emiterea lumini mai ales de soare, stii ce face?ajuta la vindecarea proprietatiilor chimice si fizice, intra in organism intr-un mod pozitiv si imbunatatteste mecanismele psihice(vazute;ele au o forma mai mult ovala si cu ajutorul lumini ele isi revin la forma lor de primadata sau sanatoasa).

Patrunde prin piele si apoi mecanismele interioare da o amelioare a structuri mecanismelor.

Va readuc aminte sau va amintesc "FACETI-VA TIMP SA STATI LA SOARE".
0
19-03-2010, ora 23:39
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Bleuciel, nu ignorati acest coment, va inteleg situatia, cand incercati sa lasati pastila recadeti in aceea stare unica a voastra, Ce anume? insomnie?
0
19-03-2010, ora 23:41
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Clara draga tu ce tratament iei?
Antidepresive, antipsihotice, sau altele, puteti sa-i oferiti un sfat mai bun Doamnei Bleuciel.
0
19-03-2010, ora 23:51
Nu este medic/terapeut
Crede-ma pe cuvant, nu sunt ea. :))))))))))))))
Ma faci sa rad. Observ ca toti v-atoi imbolnavit de aceeasi boala a confuziei !!! Sa vina doctorul ! Cyurand tot Forumul va fi cuprins de "epidemia confuziilor fara capat".sa vezi si sa nu crezi.

Nu stiu cum ati putut sa faceti o asemenea asociere ? Exprimarea /limbajul meu sunt cu totul diferite. Vorbiti mai bine cu ea. My name is Helene (nu am cum sa fiu si Maria; nu am doua nume si nici nu ma pricep cu multiplicarile de personalitate). Cu celalalt nick e alta poveste - destul de nevinovata - in realitate. Cinecva o stie si e deajuns. Punct.

Iar provoci discutii de "filozofie" introspectiva?

Posedarea cred ca e ceva diferit decat bolile psihice (unele dintre ele). Totusi, aceste boli au la baza o energie negativa - acumulata si care a patruns in profunzime in zona psihicului dar si organic, in cele din urma. Depinde de gravitatea ei.

Nu am iubit, nu am fost linistiti si multumiti cu ceea ce eram / faceam / etc. Am staruit in ganduri distructive pt. propria persoana (poate nici nu am realizat cat de subtile erau acele stari, ganduri, atitudini...).

Pe cand, posedarea de catre un duh - este altceva - Acel Duh a patruns intr-un moment de soc puternic ( deci, instantaneu / brusc, ). El deranjeaza persoana respectiva si nu poate fi tratat cu mii de medicamente, ci poate pleca din acea persoana asa cum a intrat - intr-o clipa - in urma poruncii Slujitorului (Slujitorilor) lui Dumnezeu, care au autoritatea Lui Dumnezeu si investirea lor cu puterea Lui.

Deci, sunt similitudini, cumva, dar as crede ca depresiile, desi par mai blande, pot fi cu evolutii destul de nefericite, daca nu intervine si aici, mana lui Dumnezeu, prin slujitorii Lui.

Multumit?
0
19-03-2010, ora 23:57
Nu este medic/terapeut
;)))))))))))))))))))))))))

My God !!! Cu incercarea la priza, nu te-as sfatui. Dar prcepui...sa nu crezi ca nu pricepui.pun, pun pe raboj :)))))))))

Sa avem ce plati la urma...vedm noi care rade mai bine...atunci. :P
0
20-03-2010, ora 01:24
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
citez din filipmarius :)

"ajuta la vindecarea proprietatiilor chimice si fizice"
"mecanismele interioare da o amelioare a structuri mecanismelor"

Suna prea stiintific pentru mine mai nene =) Sunt curios cum vindeca lumina proprietatile fizice si chimice si mai ale sunt curios ce e cu structura mecanismelor :)

P.S. Pentru cei care nu sunt genii in stiinta ca filip pot sa incerc eu sa explic mai pe limba noastra :). Lumina, si mai exact radiatiile ultraviolete (UV) sunt esentiale in producerea vitaminei D la nivelul pielii. Vitamina D are un rol esential in functionarea sistemului imunitar (fapt stitu de putini si neglijat adesea de medici si nutritionisti) motiv pentru care cei care stau mai mult prin casa sunt in general mai bolnaviciosi decat restul. De asemenea vitamina D are un rol crucial in absorbtia si metabolismul calciului si a fosforului, microelemente importante nu doar pentru formarea oaselor insa si pentru energogeneza (formarea de energie la nivel celular), sanatatea sistemului nervos, muscular, etc. Asadar lipsa vitaminei D poate duce la o imunitate scazuta, o senzatie de extenuare, depresie, fragilitate osoasa, etc etc.
0
20-03-2010, ora 01:39
Nu este medic/terapeut
Multumim pentru raspunsul avizat.
Depresiile au o cauzalitate extrem de complexa.

Oameni buni, nu vi-e somn?

Noapte buna si vise placute pentru toti!

Mai vb.maine.:)
0
20-03-2010, ora 12:34
Nu este medic/terapeut
Sa vezi si sa nu crezi...ce mica-i lumea.

Dar cu efectul luminii asupra formei "mecanismelor" ??? ovale care revin la forma de "primadata"...
dom-le tre sa te mai specializezi ca strici lumea de cap; ia pastila la timp, si mai ales cand scrii pe-aici...

Daca vorbim in aceeasi limba...desi ma indoiesc...cu confuziile astea de nume, nu te joci; te pot aruca unde nu te gandesti...:(

Timp insorit !
0
20-03-2010, ora 21:15
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Tatonipal.

"ajuta la vindecarea proprietatiilor chimice si fizice"
"mecanismele interioare da o amelioare a structuri mecanismelor"

POate ma-m grabit sa ma explic mai clar sau mai rar si convingator.

Bleuciel.

Sa vorbim in aceeasi limba, nu as scrie daca nu as cunoaste.

Ce semnifica cuvintul Vindecare?Energiile de lumina este una asemanatoare cu energiile erotice, aceasta lumina vindeca sau mai pe intelesul tuturor elibera de durere(are loc o miscare de parasire, de respingere, de ascundere)si suferinta mecanismelor psihice(ma refer la singura suferinta psihica, alta nu exista 100%, stii care e?Regretul greseli sau gandul ca se va intimpla o greseala).

Vindecare este o stare de bine ce inlocuieste starea suferinta care ar fi un invers al placeri.
0
20-03-2010, ora 21:16
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Nick pe unde e?
0
21-03-2010, ora 00:38
Nu este medic/terapeut
Filip Marius,

Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai recomanda acel studiu in care tu ai gasit afirmatia aceasta. E posibil ceea ce spui.
Pt. ca mai mult sunt condamnate de Dumnezeu alte pacate (cum ar fi mandria, orgoliul, neascultarea voita, ...etc). El nu a desconsiderat atat de rau acele femei care pacatuisera, ci le-a mai dat o sansa.

Iar despre regretul greselii, sau teama ca ea se va intampla - iar ai dreptate.
Aici este vorba despre o constiinta din cale-afara de sensibila, despre cineva care nu se evalueaza corect, care ajunge sa fie dominat de "soapte" venite pe alte cai decat de la Duhul Sfant -care este Dumnezeul din noi, si El ar trebui sa castige teren in gandirea / simtirea noastra.

El stie de ce avem noi nevoie. Si nu doreste sa fim privati de lucrurile esentiale sanatatii. Totusi de ce afectiunile psihice?

Va pun si eu o intrebare:
S-a vorbit f. mult despre iubire in topicul asta.
Asta cere si Dumnezeu cel mai mult - din ea decurgand celelalte.

Totusi, iubirea este considerata a fi "slabiciune". Pentru aceasta "slabiciune"insusi Domnul Iisus a fost lasat sa fie rastignit / parasit de Dumnezeu (un timp scurt).

Stiti ca de fapt ne aflam in miezul unui sublim paradox? (nu am citat de nicaieri - ideea insa e reala, am fost si eu surprinsa auzind asta- si mai ales ca am constatat ca acest fapt este real ).

Uneori am dilemele mele...e normal.

Din prea multa ravna insa, incerc sa impun si altora ceea ce cred eu, sau refuz sa fiu de acord cu ei. Totusi, suntt / am fost dintotdeauna deschisa spre adevarata lumina si cunoastere.

Imi cer din nou iertare, mai ales pt. o conversatie neasteptat de placuta avuta "in direct" - pt. care nu am fost deloc pregatita.
Nu am fost pregatita pt. cel putin un raspuns corect pe care ar fi trebuit sa-l dau unei intrebari:

"Ce doriti de fapt?"
- Sa traiesc, doar atat.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!
0
21-03-2010, ora 18:10
Nu este medic/terapeut
Pardon:...daca mi-ai recomanda...= daca mi-ai spune despre ce studiu - autor - este vorba;
-

""In El era viata, si viata era lumina oamenilor.
Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o." - Ioan:4, 5.

-

"Tăcerea este de aur, a vorbi despre Dumnezeu este de argint, iar restul este osândă. "-Mr.Nick

" E destul ca binele sa nu faca nimic pentru ca raul sa invinga."- Daniel N.

"Va spun, ca daca vor tacea ei, pietrele vor striga."- Iisus Hristos - Ev. lui Luca 19:40

"Nu te teme, vorbeste si nu tacea, caci Eu sunt cu tine...vorbeste caci am mult norod in aceasta cetate - Fapt. Apost. 18:19
-
Daca ascultarea vine in urma auzirii cuvantului Lui Dumnezeu, si roadele -adica faptele noastre bune, atitudinile, gandurile, starile - vin in urma insusirii Cuvantului Sfant in viata noastra, cum am putea atunci tacea ?

Indiferent ce risc ne-ar paste, indiferent cati vor fi de acord si cati nu, raspandirea adevarului vietii ( nu dupa ureche sau dupa convingerile personale), ci respectand intrutotul litera Scripturii este mai intai de toate o porunca dumnezeiasca centrala.

De la copilul pe care-l inveti in gradinita primele rugaciuni si primele invataturi biblice si pana la cel inaintat in varsta - a rosti in prezenta oamenilor cuvinte din Sfanta Scriptura, este o datorie /responsabilitate fata de fratii nostri ?dsemenii nostri care trebuie imbarbatati /intariri / incurajati.

Cuvantul Lui trebuie sa ne placa si sa insetam dupa el.

Marturisirea celui aflat in impas (si poate oricine ajunge ) este singura cale prin care omul se elibereaza de ceea ce i-a pricinuit durerea, boala.

"Cata vreme am tacut, mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate. Caci zi si noapte mana Ta apasa asupra mea. Atunci Ti-am marturisit pacatul meu si nu mi-am ascuns faradelegea

Si Tu ai iertat vina pacatului meu.

De aceea orice om evlavios sa se roage Tie la vreme potrivita !

Si chiar de s-ar varsa ape mari, pe el nu-l vor atinge deloc.

Tu esti ocrotirea mea, Tu ma scoti din necaz.

"Eu - zice Domnul - te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,

te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."

Nu fiti ca un cal sau ca un catar fara pricepere, pe care-i strunesti cu un frau si o zabala cu care-i legi, ca sa nu se apropie de tine. --

De multe dureri are parte cel ce nu asculta --
dar cel ce se increde in Domnul, este inconjurat de indurarea Lui" - Psalmul 32: 3 - 10
-

Iar Cuvantul Lui nu este greu de inteles - daca studiem noi ani intregi lucruri mult mai complicate, dar cu atat mai mult ar trebui sa fim atrasi de cartile Bibliei, stiind ca in ea se gasesc izvoarele vietii vesnice.

Invata-ma s-ascult Cuvantul
Stapanul meu oreabun,
Chiar de s-ar despica pamantul
si furios ar bate vantul
Invata-ma s-ascult Cuvantul
si Llui sa ma supun.

Invata-ma sa fiu statornic
In randuirea Ta
fa-mi sufletul mereu mai dornic
in ascultare tot mai spornic,
invata-ma sa fiu statornic
si sa raman asa.

Invata-ma lucrarea-Ti toata
si-ntreg sa fiu in ea
da-mi o cunoastere curata
de ratacire dezlegata
invata-ma lucrarea-Ti toata
Sa nu-mi fac voia mea.

Invata-ma deplin iubirea
pazeste-ma de rau
sa-mi innoiesti prin ea simtirea
spre Tine sa-mi indrepti privirea
invata-ma deplin iubirea,
Si adevarul Tau.

In toate sa ma-nveti pe mine,
Stapanul meu ceresc,
Caci numai invatat de Tine
pricep ce-i rau si ce e bine
pricep Scripturile divine
Si stiu cum sa traiesc. -- Nicolae Moldoveanu
0
21-03-2010, ora 18:33
Hy!

" "Tăcerea este de aur, a vorbi despre Dumnezeu este de argint, iar restul este osândă. "-Mr.Nick "
- Acest dicton nu-mi aparţine, nu eu l-am conceput, ci Arhimandritul Cleopa. Eu doar vi l-am pus la dispoziţie să meditaţi cu privire la semnificaţia lui.

Să fiţi binecuvântaţi. :)
0
21-03-2010, ora 18:38
Nu este medic/terapeut
NOUTATI !!!

SBIR - Societatea Biblica Interconfesionala Romania - alcatuita din sase (6 ) traducatori bine pregatitri, teologi si lingvisti de la Bisericile ortodoxa, catolica, traduca Noul Testamentneoprotestanta - au reusit ca in patru ani sa dupa textele manuscriselor vechi grecesti.

Traducerea interconfesionala a Noului Testament a fost recunoscuta ca o necesitate de Bisericile crestine din Romania,

Sarcina SBIR - care a lucrat sub supervizarea unui specialist de la UBS (UNITED BIBLES SOCIETES din Londra) a fost de a infaptui o "talmacire" a Sfintei Scripturi in ton cu idiomul actual si, in acelasi timp suficient de conservatoare asa incat sa poata comunica in mod natural si inteligent adevarurile biblice mai ales unui cititor tanar.

In ziua de 25 februarie a avut loc lansarea Noului Testament Interconfesional - fiind prezentat in acelasi timp si un "Megavoice player " un dispozitiv care contine Noul TEstament in format audio - realizat de o echipa de 25 profesionisti, cu sponsorizarea Societatii Biblice din SCotia.

SOCIETATEA BIBLICA INTERCONFESIONALA din ROMANIA ofera gratuit aceste dispozitive audio persoanelor varstnice care au probleme de vedere sau altor categorii defavorizate.

RELATII : sbiromania@gmail.com

Nadajduind ca am putut fi de folos,

cu dragoste si pretuire,

Dumnezeu sa va binecuvinteze !
0
21-03-2010, ora 18:51
Nu este medic/terapeut
Mii de scuze ! Am scris corect, dar ceva a intervenit si mi-a amestecat dupa cum se vede. imi cer scuze.

NOUTATI !!!

SBIR - Societatea Biblica Interconfesionala Romania - alcatuita din sase (6 ) traducatori bine pregatitri, teologi si lingvisti de la Bisericile ortodoxa, catolica, traduca Noul Testamentneoprotestanta - au reusit ca in patru ani sa dupa textele manuscriselor vechi grecesti.

REIAU:

SBIR - Soc. Biblica Interconfesionala din Romania - alcatuita din sase -6 - traducatori bine pregatiti, teologi si lingvisti de la Bisericile ortodoxa, catolica si neoprotestanta - au reusit ca in termen de patru ani sa traduca Noul Testament dupa manuscrisele vechi grecesti.

Multumim celor care s-au ostenit spre folosul nostru, al tuturor.
0
21-03-2010, ora 21:00
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Blueciel :
" Va pun si eu o intrebare:
S-a vorbit f. mult despre iubire in topicul asta.
Asta cere si Dumnezeu cel mai mult - din ea decurgand celelalte.
Totusi, iubirea este considerata a fi "slabiciune". Pentru aceasta "slabiciune"insusi Domnul Iisus a fost lasat sa fie rastignit / parasit de Dumnezeu (un timp scurt). "

Tocmai de aceea eu recomand ca Iubierea sa poarte cu ea si un kalasnikov AK-47.

Si inca ceva, iubirea n-are treaba cu religia sau cu zeii, Iubirea e mai presus de ele. Daca vreti iubire cautati in alta parte.
0
21-03-2010, ora 21:52
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Nickstein?!? :)))) adica Nick cel de Piatra? Ce te-a facut sa-ti schimbi Nick-ul? :)
Cu dictonul domnului Cleopa sint de acord doar partial si anume "Tacerea e de aur". Bineinteles, nu e un dicton general, dar in unele situatii se aplica si de aceea se zice cateodata "tacerea este de aur" sau "daca taceai filosof ramaneai" :)
"A vorbi despre Dumnezeu este de argint" e un non-sens. Aceast sentiment de comuniune cu Dumnezeu (indiferent cum este perceput) sau de pace interioara este un lucru profund si intim, sa vorbesti despre el e la fel cu a incerca sa descrii in cuvinte o culoare;
"Restul e osanda": non-sens nr. 2; Comunicarea nu e osanda. Comunicarea este ceea ce il desparte pe om de animale. Comunicarea ne face viata mai usoara, sau ar trebui sa ne-o faca, daca am stii sa comunicam.
Cred ca domnul Cleopa e mandru de maxima sa, insa nu e o maxima ci doar un joc de cuvinte fara sens...
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 1 2 ..... 101112 ..... 53 54 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Educația bazată pe credință în formarea asistentelor medicale: rolul identității catolice în universitățile din Japonia
  •