Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica

13-06-2020
gheor
Nu este medic/terapeut
gheor
De 10 ani sufar de atacuri de panica, pana acum 1 an de zile am fost ok, dar am inceput sa fac din nou atacuri de panica foarte des, ma doare capul, ma înteapa in partea dreapta, inima imi bate repede, am stari de ameteala, frica si sunt foarte stresat, iau tratament, Dimineata1 pastila depakine, 1 escitalopram, alprazolam jumatate de pastila, la pranz nu iau nimic si seara 1 pastila mizarten, jumatate anixiar, jumatate alprazolam, ast parerea dumneavoastra.Va multumesc!
5 comentarii
0
13-06-2020, ora 22:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Adresati-va medicului sa va schimbe tratamentul. Aveti multe optiuni cu care va puteti simti bine. Poate a cedat tratamentul.
1
14-06-2020, ora 07:36
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Anxiar și alptazolam nu e buna combinația, depakine dimineața ce concentrație?nu va sedează?
0
14-06-2020, ora 12:51
gheor
Nu este medic/terapeut
gheor
Domn doctor va multumesc mult pentru raspuns, iau anixiar iau de 7 ani, depakine de 300 doar o pastila dimineata, si alprazolam luam inainte doar cand imi era rau, acum daca ma simt mereu rau iau in fiecare zi, am fost acum o luna de zile la alt doctor pshihoterapeut, mi a dat remeron, xerosat si tritico si incepusem cu acest tratament si ma m simtit mult mai rau si am revenit din nou la vechiul tratament, pot mari doza de anixiar?pe timpul tratamentului mi a facut cel ma i bn, astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
0
14-06-2020, ora 16:51
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Puteți mări doza de anxiar dar ar trebui regândită schema de tratament
0
14-06-2020, ora 17:21
gheor
Nu este medic/terapeut
gheor
As dori din tot sufletu daca imi puteti spune cum sa iau doza de tratament, pana o sa gasesc un alt doctor, daca iau jumatate anixiar dimineata, jumatate pranz si seara jumatate ar fi ok?cum ati spus si dumneavoastra in combinatie cu alprazolam nu e ok si renunt la alprazolam, cu depakine e ok 1 pastila dimineata de 300?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: