Ce se mai întâmplă cu psihedelicele în depresie și anxietate?
Am văzut un videoclip al lui Cătălin Moise în care vorbea de psihedelice și spunea că s-ar putea ca acestea să ajute în depresie și anxietate. Știu că guvernul american a făcut niște studii cu Xilocibina, parcă. Cred că ideea era că atunci când iei psihedelice într-un mediu controlat, conexiunile din creier se modifică și poți vedea realitatea diferit de tiparul pe care ți-l formasei înainte și îți vezi fricile cu ochii, la propriu, iar dacă mergi spre ele, acestea se topesc efectiv. Văzând că s-au topit la propriu în fața ochilor, nu te vei mai teme.
Sper că nimeni nu se gândește să ia psihedelice ilegal doar pentru că este posibil să ajute în anxietate și depresie. Este periculos pentru că acestea îi pot da consumatorului convingerea că poate zbura. Plus că, prin cumpărarea lor, sunt susținute rețelele ilegale care pot folosi acei bani pentru traficul de persoane, de arme, etc.
Sper că nimeni nu se gândește să ia psihedelice ilegal doar pentru că este posibil să ajute în anxietate și depresie. Este periculos pentru că acestea îi pot da consumatorului convingerea că poate zbura. Plus că, prin cumpărarea lor, sunt susținute rețelele ilegale care pot folosi acei bani pentru traficul de persoane, de arme, etc.
1 comentarii
Poți obține informații de pe site-ul awaken*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 12Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 3PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
Mai multe informații despre: psilocibina medicamentele psihedelice psihoterapia psihedelica
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: