durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare

15-10-2010
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
am o durere care pleaca de la ceafa, pe umar si pe toata mana dreapta.am fost odata la medic, mi-a facut injectii sinacten, dar m-am umflat f tare de la ele.am ajuns inapoi la medic dupa vreo 3 zile cand nu mai puteam sa rabd durerile in ceafa si ametelile.mi-a spus ca-s nebuna, ca puteam sa fac comotie cerebrala.de atunci nu prea mai am curaj sa fac vreo injectie, pt ca pastilele nu isi fac efectul.am facut si fizioterapie si bioenergie dar durerile reapar la ceva vreme.din cate stiu de la doctor a zis ca din cauza curentului mi se inflameaza nervul, dar acum nu mai stau in curent si tot ma doare.Precizez ca am puse cateva diagnostice dar niciodata nu le-am stiut care sunt.Am si arsuri si furnicaturi in picioare, pulsul cam mic, la stangul am 1.5 si la dreptuil 2.2, sunt fumatoare.Puteti sa-mi dati vreun indiciu si vreun tratament fara injectii...va rog
5 comentarii
0
15-10-2010, ora 23:02
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
am uitat sa precizez ca vreo 10 ani de zile am tot carat pe umeri genti pline cu incaltaminte si haine, foarte grele, de multe ori simteam ca pic si acum abia mai duc gunoi si apoi imi tremura mainile 15 minute.nu mai am putere in maini.Apropo, am 34 ani, 1.69m, 64 kg, am fost sportiva.
0
15-10-2010, ora 23:07
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
D-voastra descrieti un sindrom tipic de tip compresiune radiculara cervicala (hernie de disc cervicala).
Este imperios necesar un consult clinic la un neurochirurg bine specializat in Chirurgie Spinala cervicala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
0
16-10-2010, ora 09:08
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
buna dimineata! multumesc pt raspuns si mai ales pt sfat.Am fost anul trecut la bucuresti la un neurochirurg fiind trimisa de medicul meu pt tomograf, insa acolo am avut un simplu consult de 5 minute de mers pe varf si pe calcai si cam atat.Am plecat acasa mai nedumerita decat ajunsesem acolo.Atat mi-a spus ca sa stau linistita ca nu am hernie si ca asa se intampla la fostii sportivi.Nu vad legatura dar asta e.Nu imi place sa schimb medicul pt ca trebuie sa incep din nou cu tot felul de analize si radiografii si cate si mai cate.
0
25-02-2013, ora 17:11
nikomy
Nu este medic/terapeut
nikomy
buna ziua,...de o saptamana mama mea are dureri ingrozitoare la mana dreapta care pleaca de la omoplat si se opresc in varful degetelor, nu poate dormi si tot timpul plange de dureri. saptamana trecuta a fost la doctor si a facut mai multe radiografii si ecografii,...doctorul ia dat tablete de durere dar mentionez ca ea avand operatie la san, nu i.a recomandat sa faca fizioterapie. maine merge la dr de familie sa.i citeasca rezultatele analizelor si sa hotarasca pe mai departe.cu rugamintea ca un specialist sa.mi poata da niste informatii in urma descrierii mele, multumesc anticipat. mentionez ca ea a avut si spondiloza !
0
25-02-2013, ora 18:38
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este vorba despre un sindrom compresiv radicular, fie de origine cervicala (hernie de disc cervicala), fie de origine axilara (ganglioni axilari hipertrofiati).
Puteti apela la un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Cefalee sau migrena - primul ajutor
  • Durerea de cap
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • De ce apare amețeala?
  •