de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?
eu am 26 de ani si sotia ami da o data la 2 saptamani, tot am ancercat sa ami gasesc o amanta dar nu am reusit sunt un pic mai timid. Cum asi putea sa ami gasesc o amanta?la 26 de ani macar la 2 zile o data.unde pot gasiiiiii ???
si eu mi-as dorii o femeie ca tine:))sincer...eu tot timpul mi-am dorit sa am o femeie care sa vrea ce vreau si eu:))
Buna! Am si eu o "mica" problema.. Am o relatie de 3 ani si jumatate si mi-a scazut mult apetitul sexual in ultima perioada (cam jumatate de an). La inceputul relatiei eram o persoana destul de activa si nu refuzam nici o ocazie de a face sex, insa acum mi-a pierit mai de tot cheful. Prietenul meu este foarte activ si vrea sa facem sex macar o data pe zi, lucru ce ma macina fiindca de fiecare data ar trebui sa il refuz..iar el..evident se supara foarte tare..ba chiar mai mult imi zice ca isi gaseste alta. Eu tin la aceasta relatie si vreau sa mearga in continuare insa sexul e o bariera. Eu as fi de parere ca o data pe saptamana ar fi de-ajuns..cel putin asa cere corpul meu.insa vreau sa mi se redeschida apetitul ca totul sa revina la normal. Iau anticonceptionale..credeti ca asta ar fi problema? La ginecolog am fos si mi-a zis ca sunt foarte bine. Nu stiu care ar putea fi problema...da-ti-mi un sfat va rog!
@mihaela_2323
Mai mult ca sigur de la anticonceptionale ti-a scazut libidoul.
Mai mult ca sigur de la anticonceptionale ti-a scazut libidoul.
Mersi the_eye! Ma gandeam eu ca pastilutele ar putea fi problema..la ele nu pot renunta pentruca o consider metoda cea mai sigura si prietenul meu este absolut de acord cu aceasta. In cazul acesta nu-mi ramane decat port o discutie serioasa cu el in care sa-l fac sa inteleaga cauza problemei si sa o rezolvam prin luarea unei decizii de comun acord.
buna si bine v-am gasit
pt miha_1010 sa stii ca si prietena mea dupa 4 ani de luat pastile vreau sa zic ca ii afecteaza viata sexuala, nici cand le lua nu era diferenta insa acum de bine de rau mai are chef 1 data pe saptamana.
eu am o mare problema sa zic asa, am chef mereu si imi plac genul de fete subtirele brunete, etc stiti voi :)
am un apetit sexual pe care multi 'prieteni' (baieti), mi-au zis ca e un pic anormal :)
am fost la doctor, nu am nimic sunt clinic sanatos
un mic amanunt si care ma pune pe ganduri si inclin balanta inspre acolo, fost sportiv de performanta (innot si polo), acum am luat ceva in plus dar ma mentin, nu sunt un gras care freaca pantalonii intre picioare ;) :))
apetitul este undeva la (cum vreau eu), 3-4 ori pe zi (din pacate am ajuns sa il sting seara cu cate o masturbare la 2-3 zile) :D da suna ciudat insa nici ea nu arata rau deloc.
eu sunt atrasa de ea insa la ea trebuie sa bata vantul intr-un anume fel ca sa ii se aprinda becul :), aici fetele vor sari cu detalii si alte chestii, nu va inchipuiti ca trec direct la fapte, muncesc pentru acel beculet ca sa se aprinda.
tin la ea nu as lasa nimic si pe nimeni sa o vad ca sufera sau afectata, nu va ganditi ca o tin in puf :) insa zice ca sunt prea obsedat, si aici nu se refera la faptul ca sunt obsedat de aspectul ei fizic ci de faptul ca vreau mereu sex ca sa ne simtim bine insa ea dupa ce isi ia portia(scor 3-4 la 1 pentru ea) deja gata are bateriile incarcate pentru toata saptamana.
e o problema la mine ? sa incerc sa fac din nou sport ca sa mai elimin energia si apetitul ? (fac in casa tot felul, flotari, abdomene, etc).
nu e o problema grava, dar vreau sa stiu daca nu cumva in viitor ea nu cumva va vrea pe altcineva si ii este rusine sa imi zica.
amandoi venim din relatii de 4 respectiv 5 ani, iar noi avem deja 5 :)
este genul de fata care imi arata ca tine la mine si simnte in suflet ceva pentru mine insa bariera asta sexuala din capul meu ma macina, si nu vreau sa ne afecteze relatia.
multumesc
pt miha_1010 sa stii ca si prietena mea dupa 4 ani de luat pastile vreau sa zic ca ii afecteaza viata sexuala, nici cand le lua nu era diferenta insa acum de bine de rau mai are chef 1 data pe saptamana.
eu am o mare problema sa zic asa, am chef mereu si imi plac genul de fete subtirele brunete, etc stiti voi :)
am un apetit sexual pe care multi 'prieteni' (baieti), mi-au zis ca e un pic anormal :)
am fost la doctor, nu am nimic sunt clinic sanatos
un mic amanunt si care ma pune pe ganduri si inclin balanta inspre acolo, fost sportiv de performanta (innot si polo), acum am luat ceva in plus dar ma mentin, nu sunt un gras care freaca pantalonii intre picioare ;) :))
apetitul este undeva la (cum vreau eu), 3-4 ori pe zi (din pacate am ajuns sa il sting seara cu cate o masturbare la 2-3 zile) :D da suna ciudat insa nici ea nu arata rau deloc.
eu sunt atrasa de ea insa la ea trebuie sa bata vantul intr-un anume fel ca sa ii se aprinda becul :), aici fetele vor sari cu detalii si alte chestii, nu va inchipuiti ca trec direct la fapte, muncesc pentru acel beculet ca sa se aprinda.
tin la ea nu as lasa nimic si pe nimeni sa o vad ca sufera sau afectata, nu va ganditi ca o tin in puf :) insa zice ca sunt prea obsedat, si aici nu se refera la faptul ca sunt obsedat de aspectul ei fizic ci de faptul ca vreau mereu sex ca sa ne simtim bine insa ea dupa ce isi ia portia(scor 3-4 la 1 pentru ea) deja gata are bateriile incarcate pentru toata saptamana.
e o problema la mine ? sa incerc sa fac din nou sport ca sa mai elimin energia si apetitul ? (fac in casa tot felul, flotari, abdomene, etc).
nu e o problema grava, dar vreau sa stiu daca nu cumva in viitor ea nu cumva va vrea pe altcineva si ii este rusine sa imi zica.
amandoi venim din relatii de 4 respectiv 5 ani, iar noi avem deja 5 :)
este genul de fata care imi arata ca tine la mine si simnte in suflet ceva pentru mine insa bariera asta sexuala din capul meu ma macina, si nu vreau sa ne afecteze relatia.
multumesc
mi se pare f ciudat ceea ce citesc.am 43 de ani sunt casatorita de 15 ani si am contact sexual aproape zilnic.nu pot sa cred ca un barbat nu vrea sex. eu as vrea de multe ori macar o pauza de 2 zile dar este f rar acest lucru si atunci recupereaza de 2 ori pe zi.nu exagerez cu nimic.
Am citit cateva din comenturi si sunt foarte interesante, dar am o intrebare.. Lucrez de dimineata devreme pana seara pe la 17-18.00, dar logodnica mea se plange ca nu facem sex indeajuns, desi facem aprox intre 4-7 ori pe saptamana, acu intrebarea mea e.. cat sex este indeajuns ? sau mai este si termenul nimfomana ? inteleg, sexul este o placere si o necesitate. dar nu treb sa ajunga o obligatie nu ? isi pierde din farmec. multumesc
pentru delooccce
Ai dreptate. De fapt sexul e una, sa faci dragoste e alta. Dar trebuie sa o intelegi si pe logodnica ta si sa gasiti o cale de mijloc. Asa cum sunt barbati disperati dupa sex, asa sunt si femei. Dar dupa un timp ritmul se va regla, asta cu multa intelegere si comunicare. Trebuie sa vorbiti despre ce va deranjeaza. Comunicarea e f importanta si apoi faceti dragoste, si nu sex.
Ai dreptate. De fapt sexul e una, sa faci dragoste e alta. Dar trebuie sa o intelegi si pe logodnica ta si sa gasiti o cale de mijloc. Asa cum sunt barbati disperati dupa sex, asa sunt si femei. Dar dupa un timp ritmul se va regla, asta cu multa intelegere si comunicare. Trebuie sa vorbiti despre ce va deranjeaza. Comunicarea e f importanta si apoi faceti dragoste, si nu sex.
Din pacate sunt multe cazuri.Si eu sunt tinut..in lesa.., de 20 de ani, doar odata pe saptamana(zice ca asa-i normal), iar cand facem sex ma..termin foarte repede...eu zica ca din lipsa, iar ea-mi reproseaza ca nu-s barbat.Banuiesc ca adevaru-i pe la mijloc.M-am documentat foarte mult, dar daca nu e vointa din ambele parti...nu prea merge.Un medic de specialitate imi explica ca si sexul e ca..mersul.Daca stai in pat foarte mult..uiti sa mergi.Oare care e adevarul?
Eu zic ca ai zis bine, adevarul este undeva pe la mijloc!
Nu cred ca 1/sapt este atat de rar ca sa fie doar asta problema, s-ar putea sa fie devina si faptul ca iti reproseaza ca nu "esti barbat" si automat a devenit o problema pe ordin psihologic.
In sensul ca esti stresat ca termini repede si exact aia se intampla!
Nu cred ca 1/sapt este atat de rar ca sa fie doar asta problema, s-ar putea sa fie devina si faptul ca iti reproseaza ca nu "esti barbat" si automat a devenit o problema pe ordin psihologic.
In sensul ca esti stresat ca termini repede si exact aia se intampla!
Eu cred ca nu unul sau celalalt e de vina atunci cand nu putem face sex, sau dragoste, sau cum vreti sa-i spuneti, ci sunt de vina amandoi. La vremurile care le traim, nu mai avem timp sa ne gandim si la nevoile psihice ale noastre. In fuga noastra dupa traiul de zi cu zi nu mai avem starea necesara si atunci gasim fel si fel de motive. Eu si sotul meu am incercat, ca atunci cand suntem in pat sa uitam de cele ce ne lipsesc si sa ne gandim ca avem nevoie unul de altul si ca facand dragoste nu facem altceva decat sa ne relaxam mintea, trupul si sufletul. Mi-a fost mie mai greu la inceput (pt ca problema era la mine), dar in timp m-a convins ca atat ne-a ramas din tot ceea ce avem, m-a convins ca anii trec si ca a face dragoste nu poate fi decat o bucurie, bineinteles, daca amandoi stim sa cream mediul placut.
As vrea sa-mi urmeze sfatul toti cei care au astfel de probleme, pt ca intr-o casnicie de aici pleaca toate certurile si nu ne dam seama decat dupa ce am pierdut ca, de fapt puteam castiga f usor. Cu o vorba placuta, apoi o mangaiere, o soapta spusa la ureche se ajunge la preludiu. Uitati pt 30 de minute totul si este f simplu, apoi va veti da seama ce ati fi putut pierde. De cele mai multe ori se pierd casnicii.
As vrea sa-mi urmeze sfatul toti cei care au astfel de probleme, pt ca intr-o casnicie de aici pleaca toate certurile si nu ne dam seama decat dupa ce am pierdut ca, de fapt puteam castiga f usor. Cu o vorba placuta, apoi o mangaiere, o soapta spusa la ureche se ajunge la preludiu. Uitati pt 30 de minute totul si este f simplu, apoi va veti da seama ce ati fi putut pierde. De cele mai multe ori se pierd casnicii.
Marinelutza
Ai perfecta dreptate, dar vezi ca din pacate nu toti constientizeaza ca cel putin in relatia intima, trebuie sa uitam de toate si sa facem ficare cat ne sta in putiinta pentru binele nostru in primul rand si apoi si al..familiei.E foarte usor sa...ceri, sa reprosezi...dar din partea lor...imposibil de a..da ceva. Din nefericire asta e realitate,...degeaba sunt pline saiturile cu fel de fel de asazise produse, cand foarte simplu solutia e la noi(cand zic noi, ma gandesc la doi).Eu cred ca acest subiect mai trbuie...dezbatut, comentat, poate asa ii atragem si pe cei care considera toate aceste discutii..unele siropoase si de joasa speta(cazul meu).
Ai perfecta dreptate, dar vezi ca din pacate nu toti constientizeaza ca cel putin in relatia intima, trebuie sa uitam de toate si sa facem ficare cat ne sta in putiinta pentru binele nostru in primul rand si apoi si al..familiei.E foarte usor sa...ceri, sa reprosezi...dar din partea lor...imposibil de a..da ceva. Din nefericire asta e realitate,...degeaba sunt pline saiturile cu fel de fel de asazise produse, cand foarte simplu solutia e la noi(cand zic noi, ma gandesc la doi).Eu cred ca acest subiect mai trbuie...dezbatut, comentat, poate asa ii atragem si pe cei care considera toate aceste discutii..unele siropoase si de joasa speta(cazul meu).
Marineluza esti o femeie fericita!Din pacate am si eu probleme la fel ca cei de au mai scris.Sincer le compatimesc pe cele care o fac o data la nu stiu cate luni.Eu am 26 de an, casatorita de 5 ani jumatei si o fetita de 2 ani.Daca la inceput totul a fost ok intre noi si chiar daca nu o facem in fiecare zi la 2 zile se intampla sigur.De cand am nascut intr-adevar fata se cam trezeste noapte si nu o putem face mereu din cauza ei(credeam eu.Am ajuns sa o facem o data pe saptamana rareori de 2 nori iar eu simt nevoia de mai mult, pt ca de multe ori cad se intampla simt ca sotul vrea doar ca sa-si faca datoria de sot.Sunt sigura ca nu ma inseala, imi spune ca ma iubeste...dar spune ca e foarte stresat.Zilele trecute cand n-am mai putut am stat de vorba, i-am spus tot ce am pe suflet si a zis ca nu e vb de alta persoana, ca eu ii plac mult dar ca nu are chef mereu si daca nu-mi convine sa ma duc la altul.I-am spus ca poate asta o sa fac, dar nu ma indur sa despart fata de tata si fara ea n-as putea trai.Ma simt frustrata, simt ca imbatranesc si nu sunt deloc urata.Mai multi barbati mi-au spus ca sunt draguta si ca as fi femeia perfecta pt ei.Dar mereu eu am tinut la ideea de familie unita si nu as vrea sa il insel.DEci fetelor suntem mai mute in situatia asta si trebuie sa schimbam ceva!
Mincumis
Asa este, atunci cand ceri trebuie sa si oferi. Din pacate balanta nu e intotdeauna egala. E foarte usor si sa critici dar cel ce critica atunci cand este criticat nu foloseste alta arma decat atacul. De fapt asa cum am spus problema e la amandoi si regret sa constat ca sunt f multe cazuri. Poate ca, dezbatand mai mult subiectul, s-ar putea produce o schimbare, iar cei care considera aceste discutii siropoase nu au ce cauta in cercul dezbaterii noastre. Sa zica "doamne fereste" de asemenea probleme.
Asa este, atunci cand ceri trebuie sa si oferi. Din pacate balanta nu e intotdeauna egala. E foarte usor si sa critici dar cel ce critica atunci cand este criticat nu foloseste alta arma decat atacul. De fapt asa cum am spus problema e la amandoi si regret sa constat ca sunt f multe cazuri. Poate ca, dezbatand mai mult subiectul, s-ar putea produce o schimbare, iar cei care considera aceste discutii siropoase nu au ce cauta in cercul dezbaterii noastre. Sa zica "doamne fereste" de asemenea probleme.
Ely26
Imi pare rau pt problemele tale dar te voi incuraja sa nu disperi. Cred ca treci prin aceeasi problema prin care am trecut si eu. La 34 de ani ( acum am 43) am nascut un baietel, si dupa nastere, o perioada de 3-4 ani, contactul sexual era un cosmar pt mine. Probabil perioada postnatala pentru unele femei produce o adevarata schimbare psihica, in primul rand. Dar, asa cum am spus, sotul meu, incetul cu incetul a reusit sa ma aduca pe "calea" cea buna. M-a ajutat f mult si perioada plecarii lui din tara, pt ca atunci a simtit si el ce inseamna sa fi departe de familie. De cand s-a intors facem cu adevarat dragoste si nu sex. Niciodata nu a fost un badaran, a tinut si tine cont tot timpul ca trebuie sa am si eu orgasm si nu o face doar ca sa se descarce. Este f atent ca in primul rand eu sa ma simt bine. De 2 ani avem un contact si in perioada menstruatiei deoarece am f mari dureri de burta si prin acest contact aceste dureri dispar. Bineinteles ca s-a informat inainte de a o face ca sa fie sigur ca nu face o prostie, in plus este si f grijuliu sa nu ne murdarim, o facem bineinteles cu prezervativ, si are grija sa ne simtim cat se poate de bine amandoi.. De aproape un an de zile avea si el o dorinta - sa-i fac sex oral. La inceput mi s-a parut ca o jignire, pt ca cei de varsta noastra, traiti in comunism, avem alte conceptii. Dar prin comunicare m-a convins sa incerc, am uitat sa spun ca el imi face mie cu mult timp inainte de a-mi cere si ma simteam f bine dar in acelasi timp oarecum vinovata ca nu pot sa-i ofer aceeasi placere. Intr-o seara l-am surprins, cumparand prezervative cu aroma de capsuni si am incercat. A fost mai greu la inceput dar m-a ajutat si el sa-mi fie mai usor. Acum ii facsex oral sa zic cam o data pe saptamana, dar nu il las sa mi-o ceara, ci il surprind eu. Imi iubesc f mult sotul, mi-a daruit un copil frumos, isi iubeste familia si atata timp cat nu exista o a treia persoana intre noi, nu am nici o bariera in relatia noastra.
As vrea sa te ajut, daca pot, sa treci peste hopul din viata ta. Poate vei zice ca sunt nebuna, dar consider ca daca sotul nu te inseala trebuie sa faci orice sa va fie bine. Incearca seara sa uiti de griji, comunicati mult pt ca asta conteaza si incearca sa-l surprinzi cu lucruri noi.
Noi avem f multe probleme cu viata de zi cu zi, el este la serviciu in somaj tehnic de 2 ani de zile, eu sunt in pragul somajului, avem rate la banca, etc., dar seara, cand in dormitor suntem numai noi doi, incercam sa uitam de toate. Am inteles ca sotul trebuie sa fie o bucurie cand ajung acasa, ca a face sex oral nu inseamna ca esti o curva, ca a dori si a primi dragoste e cel mai frumos lucru.
Incercati sa stati de vorba si cu un psiholog, noi am facut acest lucru, si viata ti se va schimba.
Dupa ce am nascut am inceput sa am dureri f mari la menstruatie. El a cautat o solutie pt acest lucru, intai pe internet, apoi a stat de vorba cu un medic ginecolog, fara sa imi spuna, apoi a venit acasa spunandu-mi ca pt a scapa de dureri putem face dragoste in prima zi de menstruatie. La inceput am refuzat ideea dar apoi prin comunicare am facut si acest lucru.
Ceea ce vreau sa subliniez este ca trebuie sa il ajuti si tu pe el moral. Trebuie sa treci peste bariere, daca ele exista si sa- l lasi pe el sa conduca atunci cand sunteti doar voi doi. Trebuie sa ai rabdare, intelegere si intelepciune, apoi totul se va aseza. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa-i ceri ceva ce iti place. Iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase clipe si daca nu ma urasti pt ceea ce ti-am scris imi doresc sa imi raspunzi. Succes!
Imi pare rau pt problemele tale dar te voi incuraja sa nu disperi. Cred ca treci prin aceeasi problema prin care am trecut si eu. La 34 de ani ( acum am 43) am nascut un baietel, si dupa nastere, o perioada de 3-4 ani, contactul sexual era un cosmar pt mine. Probabil perioada postnatala pentru unele femei produce o adevarata schimbare psihica, in primul rand. Dar, asa cum am spus, sotul meu, incetul cu incetul a reusit sa ma aduca pe "calea" cea buna. M-a ajutat f mult si perioada plecarii lui din tara, pt ca atunci a simtit si el ce inseamna sa fi departe de familie. De cand s-a intors facem cu adevarat dragoste si nu sex. Niciodata nu a fost un badaran, a tinut si tine cont tot timpul ca trebuie sa am si eu orgasm si nu o face doar ca sa se descarce. Este f atent ca in primul rand eu sa ma simt bine. De 2 ani avem un contact si in perioada menstruatiei deoarece am f mari dureri de burta si prin acest contact aceste dureri dispar. Bineinteles ca s-a informat inainte de a o face ca sa fie sigur ca nu face o prostie, in plus este si f grijuliu sa nu ne murdarim, o facem bineinteles cu prezervativ, si are grija sa ne simtim cat se poate de bine amandoi.. De aproape un an de zile avea si el o dorinta - sa-i fac sex oral. La inceput mi s-a parut ca o jignire, pt ca cei de varsta noastra, traiti in comunism, avem alte conceptii. Dar prin comunicare m-a convins sa incerc, am uitat sa spun ca el imi face mie cu mult timp inainte de a-mi cere si ma simteam f bine dar in acelasi timp oarecum vinovata ca nu pot sa-i ofer aceeasi placere. Intr-o seara l-am surprins, cumparand prezervative cu aroma de capsuni si am incercat. A fost mai greu la inceput dar m-a ajutat si el sa-mi fie mai usor. Acum ii facsex oral sa zic cam o data pe saptamana, dar nu il las sa mi-o ceara, ci il surprind eu. Imi iubesc f mult sotul, mi-a daruit un copil frumos, isi iubeste familia si atata timp cat nu exista o a treia persoana intre noi, nu am nici o bariera in relatia noastra.
As vrea sa te ajut, daca pot, sa treci peste hopul din viata ta. Poate vei zice ca sunt nebuna, dar consider ca daca sotul nu te inseala trebuie sa faci orice sa va fie bine. Incearca seara sa uiti de griji, comunicati mult pt ca asta conteaza si incearca sa-l surprinzi cu lucruri noi.
Noi avem f multe probleme cu viata de zi cu zi, el este la serviciu in somaj tehnic de 2 ani de zile, eu sunt in pragul somajului, avem rate la banca, etc., dar seara, cand in dormitor suntem numai noi doi, incercam sa uitam de toate. Am inteles ca sotul trebuie sa fie o bucurie cand ajung acasa, ca a face sex oral nu inseamna ca esti o curva, ca a dori si a primi dragoste e cel mai frumos lucru.
Incercati sa stati de vorba si cu un psiholog, noi am facut acest lucru, si viata ti se va schimba.
Dupa ce am nascut am inceput sa am dureri f mari la menstruatie. El a cautat o solutie pt acest lucru, intai pe internet, apoi a stat de vorba cu un medic ginecolog, fara sa imi spuna, apoi a venit acasa spunandu-mi ca pt a scapa de dureri putem face dragoste in prima zi de menstruatie. La inceput am refuzat ideea dar apoi prin comunicare am facut si acest lucru.
Ceea ce vreau sa subliniez este ca trebuie sa il ajuti si tu pe el moral. Trebuie sa treci peste bariere, daca ele exista si sa- l lasi pe el sa conduca atunci cand sunteti doar voi doi. Trebuie sa ai rabdare, intelegere si intelepciune, apoi totul se va aseza. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa-i ceri ceva ce iti place. Iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase clipe si daca nu ma urasti pt ceea ce ti-am scris imi doresc sa imi raspunzi. Succes!
Multumesc pentru raspuns marineluza.Intr-adevar situatia mea se aseamana cu a ta dupa ce ai nascut.Dar am inteles ca tu erai cea care refuza?In schimb eu dupa ce am nascut am libidoul mai mare, inainte daca se intampla bine daca nu nu, dar niciodata nu l-am refuzati, chir de nu aveam mereu chef.Si noi am fost indepartati pt ca sotul a fost plecat in strainatate, tocmai asta e problema ca acum sunt si eu aici de 8 luni.Daca atunci cand am ajuns era totul ok intre noi, pe parcurs au inceput problemele.Aici nu am cum sa mergem la psiholog, nici n u stiu daca ar fi de acord, eu tot sper ca dupa ce vom ajunge in romania lucrurile se vor imbunatati.Si eu am incercat sa-i fac mereu pe plac, sex oral ii fac din cand in cand, mai mult ca preludiu.Cand sunt la menstruatie nici atat nu concepe sa facem dragoste.Cateodata a 4 a zi ii spun ca mi-a trecut ca sa se apropie de mine, dar de obicei asteapta sa treaca vreo 6 zile...si dupa toata asteptarea asta o facem repede pe fuga. ca de se trezeste copilul sau ii e somn.Sapt trecuta m-am simtit groaznic cand eu ma miscam de zor si el aproape motaia, apoi mi-a zis sa ma dau sa se duca sa se spele ca ii e somn.dupa vreo 4 zile a inventat o scuza la munca sa vina acasa cand stia ca doarme cea mica, ca sa imi arate ca ma iubeste si sa nu cred ca nu il mai atrag.Il cred ca e stresat dar de ce oare nu vrea sa uite de probleme cand suntem noi doi?Eu i-am spus sa-mi ceara orice numai sa ii fie bine si s anu se mai gandeasca ca nu sunt bani, sa traim clipa!
Ely26
M-as bucura daca am putea vorbi in particular pe mess sau mail. Ce zici? Am putea vorbi mult mai multe lucruri. Esti suparata, te simt dar nu dispera. Stiu cum e, doar ca eu eram cea care faceam figuri si nu voiam. Am umblat f mult la medicul meu ginecolog si cred ca si asta m-a ajutat. Psihologul, nu mai vorbesc. Dar am inteles ca esti plecata din tara dar vi inapoi. Eu zic sa faceti aceste consultatii, adica du-te si tu la ginecolog, si el iti poate da un sfat.
Am fost si eu astazi la un consult ginecologic pt o problema pe care ti-o voi spune doar daca vom discuta in particular. Printre discutiile legate de problema mea, am discutat si aceasta problema, adica daca e normal ca la 43 de ani, eu, si 45 de ani, sotul meu, sa avem cel putin un contact sexual pe zi. Mi-a raspuns ca da, este chiar f sanatos pt amandoi psihic in primul rand, apoi satisface si alte nevoi. Singura problema a sotului meu este ca nu ii place sa foloseasca prezervativul. Il foloseste doar cand o facem la menstruatie, si uneori, pe cel cu arome, cand fac sex oral. Iar pt faptul ca nu ii place prezervativul are si un motiv si anume ca in 1997, in urma unui contact sexual cu prezervativ, acesta s- a rupt iar eu am ramas insarcinata si apoi am facut un avort in urma caruia am facut septicemie si am fost la pragul dintre viata si moarte. De atunci este f atent cu orice detaliu, si acest lucru l-a invatat tocmai datorita faptului ca mie uneori nu imi convenea nimic. Aseara, datorita faptului ca urma azi sa merg la acest consult ginecologic, am facut doar sex oral si eu lui, dar si el mie. Stie intotdeauna sa faca sa se termine totul cu placere. Astazi dupa ce m-am intors de la medic, am facut dragoste imediat ce am ajuns acasa, iar in aceasta seara la ora 9 am facut din nou.Ceea ce nu ti-am spus este ca nu facem dragoste niciodata pe fuga, indiferent unde ne-am afla, si niciodata nu se termina totul pana nu stim sigur ca ne-am simtit bine amandoi.M-am schimbat mult, pur si simplu doresc sa facem dragoste si as vrea ca si sotul tau sa se schimbe asa cum am facut si eu.Dar trebuie ajutat de tine. Uneori nu e asa simplu, dar prin rabdare se pot intampla multe. Eu nu as fi crezut niciodata ca as putea sa fac dragoste uneori de trei ori pe zi, nu am crezut niciodata ca voi putea sa fac sex oral dar am reusit. Iti doresc sa ai multa rabdare si daca doresti sa continuam discutia doar intre noi doua spune-mi si sa vedem cum facem sa putem vorbi pe mess sau mail. Si nu dispera. Primul pas - discuta cu el fara sa va certati si nu atunci cand sunteti deja in pat, ci la o cafea, si spune-i ce te doare, ce te bucura si ce ai vrea tu sa faceti cand faceti dragoste. Mi-ai spus ca tu ii faci sex oral, dar el tie? Este f important sa se intample si acest lucru. Crede-ma ca in acea perioada cand eu refuzam sa-i fac sex oral lui dar el imi facea mie, eu ma simteam nemaipomenit, imi placea chiar f mult si prin acest lucru mi-am dat seama ca nu e corect ceea ce fac, adica asa cum el ma face sa ma simt bine, eu de ce sunt egoista?
Trebuie sa-l faci sa inteleaga si nevoile tale, dar si dorintele tale. Un singur impediment ar fi, si aici nu vreau sa te supar pt ca esti destul de suparata dar daca prin nici un mijloc nu se rezolva problema inseamna ca ar putea exista o a treia persoana. Te-ai gandit totusi si la acest lucru? Daca intr-adevar ar fi asa, solutia sta tot la tine.
Dar acest lucru nu-l voi discuta pe forum. Astept sa-mi spui daca continuam aici pe forum sau in particular, bineinteles daca mai doresti. O seara buna
M-as bucura daca am putea vorbi in particular pe mess sau mail. Ce zici? Am putea vorbi mult mai multe lucruri. Esti suparata, te simt dar nu dispera. Stiu cum e, doar ca eu eram cea care faceam figuri si nu voiam. Am umblat f mult la medicul meu ginecolog si cred ca si asta m-a ajutat. Psihologul, nu mai vorbesc. Dar am inteles ca esti plecata din tara dar vi inapoi. Eu zic sa faceti aceste consultatii, adica du-te si tu la ginecolog, si el iti poate da un sfat.
Am fost si eu astazi la un consult ginecologic pt o problema pe care ti-o voi spune doar daca vom discuta in particular. Printre discutiile legate de problema mea, am discutat si aceasta problema, adica daca e normal ca la 43 de ani, eu, si 45 de ani, sotul meu, sa avem cel putin un contact sexual pe zi. Mi-a raspuns ca da, este chiar f sanatos pt amandoi psihic in primul rand, apoi satisface si alte nevoi. Singura problema a sotului meu este ca nu ii place sa foloseasca prezervativul. Il foloseste doar cand o facem la menstruatie, si uneori, pe cel cu arome, cand fac sex oral. Iar pt faptul ca nu ii place prezervativul are si un motiv si anume ca in 1997, in urma unui contact sexual cu prezervativ, acesta s- a rupt iar eu am ramas insarcinata si apoi am facut un avort in urma caruia am facut septicemie si am fost la pragul dintre viata si moarte. De atunci este f atent cu orice detaliu, si acest lucru l-a invatat tocmai datorita faptului ca mie uneori nu imi convenea nimic. Aseara, datorita faptului ca urma azi sa merg la acest consult ginecologic, am facut doar sex oral si eu lui, dar si el mie. Stie intotdeauna sa faca sa se termine totul cu placere. Astazi dupa ce m-am intors de la medic, am facut dragoste imediat ce am ajuns acasa, iar in aceasta seara la ora 9 am facut din nou.Ceea ce nu ti-am spus este ca nu facem dragoste niciodata pe fuga, indiferent unde ne-am afla, si niciodata nu se termina totul pana nu stim sigur ca ne-am simtit bine amandoi.M-am schimbat mult, pur si simplu doresc sa facem dragoste si as vrea ca si sotul tau sa se schimbe asa cum am facut si eu.Dar trebuie ajutat de tine. Uneori nu e asa simplu, dar prin rabdare se pot intampla multe. Eu nu as fi crezut niciodata ca as putea sa fac dragoste uneori de trei ori pe zi, nu am crezut niciodata ca voi putea sa fac sex oral dar am reusit. Iti doresc sa ai multa rabdare si daca doresti sa continuam discutia doar intre noi doua spune-mi si sa vedem cum facem sa putem vorbi pe mess sau mail. Si nu dispera. Primul pas - discuta cu el fara sa va certati si nu atunci cand sunteti deja in pat, ci la o cafea, si spune-i ce te doare, ce te bucura si ce ai vrea tu sa faceti cand faceti dragoste. Mi-ai spus ca tu ii faci sex oral, dar el tie? Este f important sa se intample si acest lucru. Crede-ma ca in acea perioada cand eu refuzam sa-i fac sex oral lui dar el imi facea mie, eu ma simteam nemaipomenit, imi placea chiar f mult si prin acest lucru mi-am dat seama ca nu e corect ceea ce fac, adica asa cum el ma face sa ma simt bine, eu de ce sunt egoista?
Trebuie sa-l faci sa inteleaga si nevoile tale, dar si dorintele tale. Un singur impediment ar fi, si aici nu vreau sa te supar pt ca esti destul de suparata dar daca prin nici un mijloc nu se rezolva problema inseamna ca ar putea exista o a treia persoana. Te-ai gandit totusi si la acest lucru? Daca intr-adevar ar fi asa, solutia sta tot la tine.
Dar acest lucru nu-l voi discuta pe forum. Astept sa-mi spui daca continuam aici pe forum sau in particular, bineinteles daca mai doresti. O seara buna
Marineluza eu intotdeauna am fost deschisa in fata oricarui subiect, iar daca primesc sfaturi de la o persoana mai experimantata sunt intotdeauna binevenite.-*Astept raspunsul tau acolo si apoi iti voi da si id de mess.Multumesc pt ca esti disponibila cu atatea sfaturi.Chiar mi-ar placea sa am o prietena virtuala care sa ma inteleaga.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
buna kattyie!sunt noua pe forum si am citit despre problema ta! si eu sunt cu prietenul meu de 2 ani si am ajuns sa fiu cu el tot cam asa! adika eram intr-o relatie ff urata l care vroiam sa renunt si el mi-a aparut in cale cand simteam ca starea mea psihica e tot mai rea si el m-a pus pe picioare. nu l-am inselat pe fostul cu el.am stabilit de comun acord ca el ma ajuta sa ies din relatie( fostul era si ff gelos si agresiv cand isi pierdea controlul) si daca va fi sa fie ceva dupa va fi! asa a si fost!si chiar ne-am indragostit unul de altul! acum in februarie implinim 2 ani si pana alaltaieri se implineau doua luni si jumatate de cand nu am mai avut contact sexual!in astea 2 luni jumate chiar la inceput am avut ceva probleme amandoi cu organele genitale ca eu luam antibiotice si am avut contact sexual neprotejat!dar am tratat repede problema!oare s-a speriat ?o luna jumate dupa tratament nu s-a mai intamplat nimik doar afectiune. ce ma ingrijoreaza pe mine este ca nici inainte de toate astea nu faceam des adika era ca faceam o data pe saptamana sau la 2 saptamani dar de mai multe ori pe zi. sau in wekend.dar tot nu e normal.el lucreaza 11 ore pe zi in afara de sambata ca pana la 2 si duminika e liber. il inteleg ca e rupt dar nu stiu ce sa mai cred.
la tine s-a mai imbunatatit relatia?
sau tot asa?si apropo cam eu sunt cea care bat apropouri.si el dar mai des eu.nu stiu ce sa mai cred?
la tine s-a mai imbunatatit relatia?
sau tot asa?si apropo cam eu sunt cea care bat apropouri.si el dar mai des eu.nu stiu ce sa mai cred?
Am 23 de ani si mi-as dori sa am un iubit care vrea sex de cel mult 4 ori pe luna! As fi cea mai fericita. Sa nu mai fie nevoie sa port frecvent discutii despre "cum are el nevoie de sex ca el e barbat". Vrea cineva sa facem schimb? :-)
Salut, sunt nou pe acest forum, din curiozitate am intrat incercand sa gesesc o solutie, pentru lipsa de dorinta a iubitei mele...insa cand am citit ce e pe aici am ramas de-a dreptul stupefiat, am citit toate comentariile...si acum intrebarea NUMAI EU AM O PRIETENA CARE NU MAI VREA???????????????
Nu-mi vine a crede ca mai multe femei au problema asta si eu ma asteptam ca majoritatea barbatilor sa aiba aceasta prb cu jumatatile lor care nu mai vor sex.
Pe scurt, am o relatie de cca 3 ani luna viitoare, la inceput a fost raiul pe pamant, am crezut ca l-am luat pe Dumnezeu de picior, primul an de zile fara exegerare faceam dragoste cu prietena mea in fiecare zi, si de 2 ori pe zi, ei bine asta a tinut cam 12-14 luni, nu va mai spun cat de bine imi mergea si mie si ei la servici, eram plini de energie, vesnic neobositi...numai ca de vreo 1, 5 ani prieteena mea a inceput sa ma ocoleasca, 2-3 ori pe saptamana, 1 data, acum de exemplu am ajuns la 1 data pe luna, si sincer simt ca innebunesc, tin foarte mult la ea si nu vreau sa o insel pentru ca in momentul ala inseamna ca spun STOP. Am incercat sa discut, cu greu cu greu, am fost invinuit ca eu am un defect ca vreau prea des, ceea ce nu cred ca e cazul, am 32 ani, iar ea 26, si consider ca nu exista un tipar din acest punct de vedere, adica subtem tineri ce naiba, ci fiecare cum se simte bine, am convins-o sa mearga la medic dupa 2 luni de zile de discutii, nu are nicio problema, poate doar in creier?
Chiar nu stiu ce sa-i mai fac, pentru ca in ritmul asta eu nu mai pot continua, aveam chiar planuri sa ne casatorim, dar nu asa... mai ales ca inainte de ea am mai fost casatorit 6 ani si fosta mea sotie la inceput era perfecta, dupa aia a inceput cam la fel cu ce patesc acum, doar ca mai rau adica sex la 3-4 luni, si m-am hotarat sa renunt.
INSA a trecut, dar vreun sfat pt mine acum, adica poate voi doamnelor si domnisoarelor imi puteti explica cum e posibil sa dispara dorinta si placerea asa drastic in timp doar la ea?????
Merci.
Nu-mi vine a crede ca mai multe femei au problema asta si eu ma asteptam ca majoritatea barbatilor sa aiba aceasta prb cu jumatatile lor care nu mai vor sex.
Pe scurt, am o relatie de cca 3 ani luna viitoare, la inceput a fost raiul pe pamant, am crezut ca l-am luat pe Dumnezeu de picior, primul an de zile fara exegerare faceam dragoste cu prietena mea in fiecare zi, si de 2 ori pe zi, ei bine asta a tinut cam 12-14 luni, nu va mai spun cat de bine imi mergea si mie si ei la servici, eram plini de energie, vesnic neobositi...numai ca de vreo 1, 5 ani prieteena mea a inceput sa ma ocoleasca, 2-3 ori pe saptamana, 1 data, acum de exemplu am ajuns la 1 data pe luna, si sincer simt ca innebunesc, tin foarte mult la ea si nu vreau sa o insel pentru ca in momentul ala inseamna ca spun STOP. Am incercat sa discut, cu greu cu greu, am fost invinuit ca eu am un defect ca vreau prea des, ceea ce nu cred ca e cazul, am 32 ani, iar ea 26, si consider ca nu exista un tipar din acest punct de vedere, adica subtem tineri ce naiba, ci fiecare cum se simte bine, am convins-o sa mearga la medic dupa 2 luni de zile de discutii, nu are nicio problema, poate doar in creier?
Chiar nu stiu ce sa-i mai fac, pentru ca in ritmul asta eu nu mai pot continua, aveam chiar planuri sa ne casatorim, dar nu asa... mai ales ca inainte de ea am mai fost casatorit 6 ani si fosta mea sotie la inceput era perfecta, dupa aia a inceput cam la fel cu ce patesc acum, doar ca mai rau adica sex la 3-4 luni, si m-am hotarat sa renunt.
INSA a trecut, dar vreun sfat pt mine acum, adica poate voi doamnelor si domnisoarelor imi puteti explica cum e posibil sa dispara dorinta si placerea asa drastic in timp doar la ea?????
Merci.
ADAD, nu stiu ce s-ar putea petrece in mintea prietenei taleNoi avem aceleasi varste ca si voi, insa la noi situatia e invers:eu ma rog de el s-o facem.Motivele lui sunt stresul, oboseala si lipsa banilor, mai e si copilul care nu adoarme cand are el chef.Insa daca eu ma bag in pat langa el si insist putin cedeaza, desi nu-mi place sa-l iau din somn.Te-ai gandit ca poate are pe altul?E tanara si nu sunteti casatoriti, nu aveti copii, mi se pare anormal sa nu vrea.Ai discutat cu ea despre asta, ce motive iti da?Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.Eu vorbesc din perspectiva unei femei de 26 de ani, care am mereu chef, adica as vrea macar la 2 zile, dar daca el ar vrea zilnic nu l-as refuza niciodata, pentru ca prin sex ne eliberam de probleme, ne da putere sa mergem mai departe si ne face sa ne simtim mai bine.E constienta ca esti barbat si ca poti cauta in alta parte ceea ce ea nu-ti ofera?Se culca pe urechea ca o iubesti si nu vei face asta.ei bine te saturi o data si odata.
Si eu sunt patita. Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani.( eu am 24, el 27). Primul act sexual a fost un esec din partea lui, nu a putut tine erectia. Dupa totul a fost foarte bine, intretineam raport sexual si zilnic. Dupa un an de relatie ne-am mutat impreuna si de la act sexual zilnic am ajuns sa o facem o data la 2 saptamani, apoi o data la 2-3 luni( asta dupa insistentele mele). A fost la medic si analizele au iesit perfect normale. Am incercat cu binisorul, am avut n discutii pe tema asta si singurul raspuns primit e" Ce vrei sa-ti zic? am fost la doctor, altceva ce vrei sa mai fac?". Daca nu as insista eu, ar putea trece si 4 luni. Problema e ca si in aceste putine rapoarte sexuale nu isi poate tine erectia, e ca jocul de noroc: cand da, cand ba. Am trecut de la a ma invinovati pe mine, la a crede ca are pe cineva.( desi suntem impreuna mai tot timpul). Si colac peste pupaza, de la viata sexuala neregulata am si probleme hormonale. Dupa tot ce am zis aici, voi ce credeti?
pentru n3neh
Ce cred eu? In primul rand sunt foarte dezamagita ca se intampla asa ceva la anii vostrii. Daca zici ca a fost la doctor si e bine, singura explicatie ar fi ca se masturbeaza, pt ca de inselat nu cred ca te inseala. Eu am 16 ani de casnicie si iti pot spune din experienta mea ca unii barbati chiar daca inseala isi pot pacali sotiile acasa pentru a nu isi da seama. Asta in cazul in care se intampla. Eu zic totusi sa faca mai multe investigatii medicale pentru ca la varsta asta nu pot crede decat ca e ceva medical. Sotul meu are 45 de ani, eu 43 si crede-ma ca mi-as dori uneori o pauza 2-3 zile. Probleme hormonale ai si vei mai avea pentru ca lipsa contactului sexual la varsta ta nu ar trebui sa fie, si aceasta lipsa va atrage consecintele de rigoare. Eu zic sa il mai duci o data la un alt doctor, sa auziti si alta parere si sa incercati sa mai discutati, pentru ca lucrurile astea se rezolva doar cu calm, intelegere si rezultatele nu apar imediat. Imi pare rau ca aud f multe cazuri ca al tau, e chiar o problema grava acest lucru la anii vostrii. In cazul in care el refuza orice incercare de ajutor a ta, nu stiu ce sa zic, dar iti pierzi timpul si anii trec, in plus iti vei face rau si sanatatii tale. Mult succes si multa rabdare iti doresc.
Ce cred eu? In primul rand sunt foarte dezamagita ca se intampla asa ceva la anii vostrii. Daca zici ca a fost la doctor si e bine, singura explicatie ar fi ca se masturbeaza, pt ca de inselat nu cred ca te inseala. Eu am 16 ani de casnicie si iti pot spune din experienta mea ca unii barbati chiar daca inseala isi pot pacali sotiile acasa pentru a nu isi da seama. Asta in cazul in care se intampla. Eu zic totusi sa faca mai multe investigatii medicale pentru ca la varsta asta nu pot crede decat ca e ceva medical. Sotul meu are 45 de ani, eu 43 si crede-ma ca mi-as dori uneori o pauza 2-3 zile. Probleme hormonale ai si vei mai avea pentru ca lipsa contactului sexual la varsta ta nu ar trebui sa fie, si aceasta lipsa va atrage consecintele de rigoare. Eu zic sa il mai duci o data la un alt doctor, sa auziti si alta parere si sa incercati sa mai discutati, pentru ca lucrurile astea se rezolva doar cu calm, intelegere si rezultatele nu apar imediat. Imi pare rau ca aud f multe cazuri ca al tau, e chiar o problema grava acest lucru la anii vostrii. In cazul in care el refuza orice incercare de ajutor a ta, nu stiu ce sa zic, dar iti pierzi timpul si anii trec, in plus iti vei face rau si sanatatii tale. Mult succes si multa rabdare iti doresc.
Pentru marinelutza: Multumesc pentru raspuns. De mers la alt doctor nu cred ca se pune problema deoarece el considera ca a fost o data si a facut tot ce era necesar. Lipsa unei rezolvari a problemei nu pare sa-l deranjeze. Cat despre discutat, ei bine, el prefera sa taca si sa lase sa treaca de la sine, chiar si cand eu trag de el sa vb pe cel mai calm ton posibil ( desi imi vine sa tip la el sa se trezeasca odata ca nu mai merge mult asa).
imi pare rau ca nici o solutie de a mea nu iti e de folos. atunci ramane ultima - sa va despartiti, pentru ca eu nu pot concepe ca la 24 de ani sa faci dragoste o data la 4 luni. Esti tanara, ai viata inainte si nu are rost sa iti macini nervii si sanatatea cu cineva care nu se gandeste decat la el. Eu la 24 de ani am trecut printr-un divort, e adevarat nu a fost usor dar timpul vindeca ranile. Voi nu sunteti casatoriti si e mult mai simplu. Poate vei gasi perechea adevarata care sa te iubeasca cu adevarat. Succes si gandeste-te la aceasta varianta.
N3neh te inteleg perfect.Eu sunt cam in aceeasi situatie ca a ta.Cand ai scris ca tu vorbesti si el tace mi l-ai descris perfect pe sotul meu.Diferenta este ca noi de bine de rau (cred ca mai mult datorita insistentelor mele) o facem de 2 ori pe saptamana.Pai cred ca tu ai fii super fericita sa fie asa si la tine.Dar vezi ca nu ai copii nu esti maritata nimic nu va impiedica sa va iubiti...nu se poate cu el, schimba-l.Stiu vei spune ca mi-e usor sa vorbesc asa.NU imi e usor, dar nu-mi spune ca nu ti-a trecut prin cap sa incerci cu altul care sa te doreasca si sa-ti respecte dorintele.El te refuza, tu te simti frustrata, nedorita, neatragatoare si ai doar 24 de ani.Pai asa vrei sa traiesti toata viata?Sa vezi ce te asteapta cand vei avea copil.Eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ca daca nu incearca sa te multumeasca il vei lasa.Si atunci vezi daca te iubeste cu adevarat, daca te vrea langa el nu numai pe post de bibelou sau daca ii e usor sa renunte la tine.
ely26: daca ar fi de 2 ori pe saptamana nu as avea de ce sa ma mai plang:). Si ai dreptate, m-am gandit sa vad cum e si cu altcineva si incep sa caut atentia altor barbati doar pentru a-mi recapata increderea in mine. Faptul ca acum nu avem copii, greutati, nu suntem casatoriti si avem problemele astea cantareste greu in balanta. Sincera sa fiu i-am zis ca daca nu se schimba nu mai are rost sa ne amagim reciproc...dar e bine 1 saptamana si dupa gata. Si nu, nu vreau sa ma complac in aceasta situatie, de aceea deja sunt decisa sa pun punct desi am investit impreuna intr-o casa ( avem planuri de casatorie). Chiar si asa nu vreau sa mai stau intr-o relatie unde doar el e fericit. mai bine singura decat nefericita.
Ce ciudata a devenit lumea asta, barbatii nu mai vor sa faca sex, femeile nu stiu cum sa faca sa-i convinga.iar cele care au barbati care-si doresc, nu simt ele nevoia...:))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9sfaturi: lipsa vietii sexuale de aprox. 5 ani!
- 5am un sot dornic mereu de sex.. eu niciodata, niciodata nu am simtit nevoia
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 4cum sa o conving?
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 62Dependenta sexuala
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 6Disparitia atractiei sexuale..relatie platonica..
- 20Cum sa inteleg.
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 10am fost abuzata sexual la 7 ani si am ramas cu urme foarte adanci in suflet
- 11Relatie fara sex
- 7Despre sex
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Importanta sexului in cuplu Cat poti rezista fara sex? frecventa sexului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: