de cateva saptamani ma mananca toata pielea
Buna tuturor!
Am o problema si nu mai stiu ce sa cred. De cateva saptamani (vreo doua sau mai mult) ma mananca toata pielea corpului (mai putin pielea fetei) fara sa apara nici un fel de bubite sau exeme. De doua ori mi/au aparut (prima data langa clavicula, a doua oara pe coapsa) cateva punctulete mici, vinetii. Despre ce-ar putea fi vorba?
Am o problema si nu mai stiu ce sa cred. De cateva saptamani (vreo doua sau mai mult) ma mananca toata pielea corpului (mai putin pielea fetei) fara sa apara nici un fel de bubite sau exeme. De doua ori mi/au aparut (prima data langa clavicula, a doua oara pe coapsa) cateva punctulete mici, vinetii. Despre ce-ar putea fi vorba?
3 comentarii
Am uitat sa precizez ca (, ) cu multa vreme inainte sa inceapa sa ma manance pielea dupa fiecare baie fierbinte pe picioare (si nu numai) imi apareau punctulete rosii si mancarime. Cand faceam dus nu se intampla asta.
Un tratament homeopatic ar fi, probabil, foarte indicat in cazul dv.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 8pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 2boala de piele + poze
- 6pitiriazis.. am primit tratament. Ce parere aveti?
- 3mancarimi de piele dupa soare
- 7Mancarimi dupa baie
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 6ce sa fac ca sa am mai multa imunitate la piele?
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 1mancarime de piele si bubite
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Mancarime
- 1Mâncărime pe piele
- 7Pete rotunde pe piele care mananca foarte tare.
- 0Mâncărime piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: