De ce am des senzații de sufocare, respir greu și simt că nu am suficient aer ?
Îmi iese glicemia peste 100 și urmează să mă duc la un medic.
Însă câteodată am senzații de sufocare respir greu.Poate fi de la diabet sau e pe baza psihica?
Ei am și astm bronșic și probleme psihologice și fac tratament pte amândouă.Nu știu de la ce e senzația de sufocare
Am observat că trece cu Anxiar după vreo 30 min însă nu mă simt anxios când apar episoadele de sufocare/respirație grea.
Cum pot sa îmi dau seama daca e atac de panica; ori de la diabet sau de la astm?
Mulțumesc anticipat!
Însă câteodată am senzații de sufocare respir greu.Poate fi de la diabet sau e pe baza psihica?
Ei am și astm bronșic și probleme psihologice și fac tratament pte amândouă.Nu știu de la ce e senzația de sufocare
Am observat că trece cu Anxiar după vreo 30 min însă nu mă simt anxios când apar episoadele de sufocare/respirație grea.
Cum pot sa îmi dau seama daca e atac de panica; ori de la diabet sau de la astm?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
La mine starile astea s-au ameliorat dupa ce am inceput sa iau betablocantul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 58Respiratie dificila si probleme cu nasul
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 2respiratie greoaie
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 2probleme cu respiratia
- 8problema respiratorie
- 1problema respiratorie
- 1nu pot sa respir
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 1Dificultate in respiratie!
- 2Nu pot sa respir
- 4Crize de respirație!
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 2Spasme laringiene
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila senzatie de sufocare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: