De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare

Buna ziua.De mai bine de 2 saptamani nu pot respira corect, trebuie sa fac efort sa ajunga aerul in plamani.E o senzatie permanenta, atat ziua cat si noaptea.Am fost la pneumolog, spune ca nu am nimic, am fost la cardiolog, la fel acelasi lucru, acum sunt programata la neurolog si reumatolog.Va rog sa-mi spuneti de unde sa incep.Locuiesc la tara si naveta la medici ma termina.Nici ei nu stiu ce am.De unde sa incep?Nu tusesc, nu am febra,.Va multumesc mult de tot.
2 comentarii

Excluzand cauzele de natura pulmonara si cardio se poate pune problema unei distonii neuro-vegetative pe fond de stres sau probleme stomacale (reflux gastro).Deasemenea nu ar trebui ignorate nici simptomele date de o eventuala apnee de somn sau tiroida.

Faceti un test de Anxietate pe net. Posibil sa aveti Anxietate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Probleme cu respiratia, mi-e frica!
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 3Ma dor plamanii
- 4lipsa de aer...
- 3de ceva timp ma confrunt cu ceva probleme de respiratie
- 0infectii respiratorii repetate
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 1probleme de respiratie
- 7secretii posterioare vascoase care raman in gat, stari de sufocare
- 1cauzele sufocarii
- 2problema respiratorie
- 6Problema respiratorie
- 3respiratie zgomotoasa
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 0Respirație foarte grea!
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Sufocarea caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: