Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
Mentionez ca am facut analizele.. au iesit in limitele normale. Am facut si RMN cerebral si cervical.. la fel nici o problema.. Tin sa mentionez ca m'am consumat prin martie.. am avut niste probleme.. de atunci am oboseala aceasta.. Un medic psihiatru mi'a zis ca e nevroza astenica.. ce tratament ar fi pentru aceasta.. ? cat timp tine aceasta nevroza?
6 comentarii
Buna ziua! Ati spus ca analizele v-au iesit bine, dar ce analize ati facut(hemoleucograma, Ca, mg, hormoni tiroidieni)?Un tratament potrivit dumneavoastra poate fi prescris de medicul care v-a vazut.Daca un v-a recomandat medicatie, puteti face psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Numai bine,
Dr.Ricean Alina
Numai bine,
Dr.Ricean Alina
Am facult hemoleucograma.. si m'iau iesit marite euzinofilele. Restul in limitele normale.
Eozinofilele marite pot indica un teren alergic sau parazitoza intestinala. Un examen coproparazitologic ati facut?
Probabil ca e pe fond alergic. Am luat ceva pastile perioada asta !
Bun, atunci mergeti cu incredere la un psihoterapeut cognitiv-comportamental avizat de Colegiul Psihologilor din Romania.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteala, cauze si remedii
- 328episoade de ameteli-vertij
- 5sindrom de surmenaj sau ceva mai grav?
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 1ameteala continua
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 0ameteli
- 1Ameteli dupa cazatura
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 4oboseala psihica ?
- 9Ameteli cand suflu nasul
- 6oboseala, batai de inima, respiratie greoaie
- 2Interpretare RMN
- 1Amețesc groaznic !
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 1Ameteala si oboseala continua
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 5Tinitus si ameteli
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: