depresie ajutor!

67 comentarii 1 2 3
0
30-07-2015, ora 22:41
cezara56
Nu este medic/terapeut
cezara56
Buna seara!! Nu stiu ce s-a intamplat cu ea dar comportamentul ei a luat-o razna..nu mai este cea pe care o stiam noi nici in gesturi, nici in vocabular, este convinsa ca va ajunge milionara in euro, cheltuie bani asa fara sa clipeasca, vrea distractie non stop cu tot ce implica aceasta distractie cred ca ma intelegeti !!Nu face rabat de la nimic !!Numai noi care o cunoastem f. bine ne dam seama ca se intampla ceva cu ea, mai putin parintii ei care ori nu vad ori nu vor sa vada ce se intapla cu ea. Poate ca aveti dreptate...o fi ceva mostenit din familie..si cred si ei ca fata lor va ajunge milionara in euro.Baiatul meu a obosit si cat ar fi vrut el sa fie cu ea..nu se mai poate.Bineinteles ca ea "il iubeste " mai departe, ca este viata ei, si ca tot impreuna vor fi..dar sa o lase sa se mai distreze si ea un pic!!Cam asta este !!Afectiune bipolara hipomaniacala sau nu..sa fie sanatoasa!! Am obosit cu totii. Ne luptam cu morile de vant!! Va multumesc ca m-ati urmarit siva doresc multa sanatate!!
0
30-07-2015, ora 23:54
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Posibil ca a ajuns la niste substante care se mai vantura prin cluburi, de asta spuneam ca vreau si eu ce ia nora dvs, probabil pastile de X :)! Daca este asa problema este simpla, renuntarea la aceste "suplimente" si eventual revenirea la tratamentul anterior !

Deci nu renuntati la fata ci intariti controlul si supravegherea ! Ea are nevoie de putin control si fermitate, altfel va ajunge prost !! Vorbiti si cu parintii ei !
0
31-07-2015, ora 11:20
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Sunt convinsa ca pe "draca" de fata de acum, n-o iubeste nimeni si daca parintii ei nu vad ce se intampla cu ea, mi-e clar tabloul clinic de s-a ajuns aici.

Insa cred ca dvs o iubiti enorm pe fata de care baiatul dvs s-a indragostit si aceea este adevarata ei personalitate, nu cea de acum.

Mi-e teama ca dupa acest episod hipomaniacal, va urma o depresie crunta care (netratata de niste parinti absenti) de cele mai multe ori se termina cu suicid. E pacat de fata asta, pe care n-o cunosc.

Ar fi bine ca baiatul dvs s-o duca la medic sau sa vb cu un medic pentru a o trata.
Macar sa vb cu un medic, ei stiu mai bine cum ar putea un asfel de bolnav sa fie tratat.

Sanatate si incercati sa n-o urati, nu fata trebuie urata, ci boala ce a pus acoperire pe ea.

Cu stima,
0
31-07-2015, ora 16:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina56

1. Sa nu ia sub nici o forma antidepresive in aceasta perioada. Accentueaza si produc episodul maniacal in boala bipolara.

2. Sa procure litiu din strainatate si sa inceapa terapia cu litiu. E cel mai bun medicament pentru tab si cu cele mai putine efecte secundare. Isi va reveni si poate merge ani intregi cu litiu foarte bine. Mama s-a intalnit cu fosta mea doctorita de copii si mi-a zis ca are o pacienta care isi procura litiu din Franta si era foarte bine de 15 ani.
0
03-08-2015, ora 11:37
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Sustin si eu sfatul oferit de Prozac, e nevoie din nou de sprijinul unui medic...insa unul care sa recunoasca si valoarea psihoterapiei de intretinere.
Dupa cum prezicea "˜ciorapel"™ intr-un comentariu anterior, nu e important doar ca medicatia sa aduca persoana pe 'linia de plutire', mai e important si ca ea sa fie ajutata prin psihoterapie sa ramana acolo cat mai mult timp. Din pacate exista inca mult prea multi medici care 'nu vad' suficient de bine aceasta abordare in echipa a afectiunilor psihice.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
21-08-2015, ora 01:40
Olandi
Nu este medic/terapeut
Olandi
Bun ziua.Vreau sa v-a scriu despre simptome, daca este cu adevarat tulburare schizotipala.
In clasa a 7-a s-au intensificat emotiile negative, retrairile si pe zi aveam zeci de bufeuri.La cel mai mic "obstacol"psihologic aveam bufeuri.
Zi de zi, luni cu luni aveam aceste emotii si stresuri la ore ca daca ma tulburam la propriu, nu mai puteam continua restul orelor, roseam, inima pulsa tare, si ma inhibam in mine, aveam si o deshidratare a fietii.
Uneori stiam primul raspunsul corect dar ridicindu-ma din banca aveam emotii si ma blocam, si iarasi bufeuri.Asa a durat din clasa a 7-a pina am absolvit 9 clase.
Dupa liceu am intrat la colegiul de comert si dupa 1, 5 ani de studii s-au intensificat emotiile, aveam frica sa privesc pe cineva in ochi si ma blocam cind dialogam.M-am inhibat in sine si am abandonat colegiul.Am trait asa cu stari de depresie pina la sfirsitul lui 2008 cind am luat medicatie psihiatrica pina in 2010 fara o ameliorare oarecare.din start Dr.mi-a spus ca am o depresie sub mai multe forme si am primit :paroxetina-20 mg si risperidona-2mg pe noapte..vazind ca nu-mi ajuta am redus din propria initiativa doza de risperidona de 2mg cu 25% saptaminal si cind colo..nu am dormit 3 zile si 3 nopti fiecare secunda eram in ginduri.si intr-o dimineata am avut halucinatii crezind ca e sfirsitul lumii si am fugit la biserica, dar era inchisa.Sora m-a internat la spitalul de boli mintale pe o luna cu Diagnozul de TULBURARE SCHIZOTIPALA.Acum tot i-au acest tratament dar imi simt psihicul amortit si nu pot zimbi deloc.Multumesc.
0
21-08-2015, ora 15:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pare tulburare schizotipala.
Rugati dr ca pe langa antipsihotic sa va dea si un antidepresiv.
Adaugă un comentariu / răspuns
67 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul