depresie... stari de nervozitate combinate cu starile de plans fara motiv

04-11-2014
Monica Geanina
Nu este medic/terapeut
Monica Geanina
Buna ziua, am 19 ani si de ceva timp nu ma mai recunosc.Comportamentul meu este total schimbat.Cel mai des am stari de nervozitate combinate cu starile de plans fara motiv.Orice lucru din jurul meu ma irita, nu mai am chef de viata, ma simt inutila si fara speranta.Am devenit o persoana greu suportabila, astfel incat am impresia ca toata lumea are ceva cu mine.Nu stiu ce sa fac.Multumesc de intelegere!
4 comentarii
0
04-11-2014, ora 18:43
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Monica,

buna, am vazut strigarea ta de ajutor, si am zis sa incerc sa iti dau niste sfaturi daca sunt in masura sa fac asta.acum este clar ca totul pentru tine este negru si nu mai vezi nimic care te bucure si sa te faca fericita.dar te-ai intrebat vreodata cati oameni sunt in suferinta pentru ca au boli incurabile...sau curabile doar ca fac tratamente super scumpe(aproape ca mai au sa isi vanda sufletul pentru a se face bine si sa mai traisca pe lumea asta alturi de cei dragi).in viata trebuie sa ai rabdare...trebuie sa iti alegi cu grija oamenii din jurul tau...trebuie sa ai o relatie deschisa cu parintii tai care vor fi singurii care vor fi alturi de tine oricare ar fi motivul.ai 19 ani...19 ani frumosi cu care nu te vei mai intalni niciodata...si e pacat sa vezi lucurile din perspectiva asta...depresia asta a ta a venit de la ceva anume...gandeste-te care a fost motivul si ce trebuie sa schimbi.fi hotarata...nu stiu daca faci sport, dar te asigur ca sportul te va ajuta sa gandesti si sa te rdelaxezi si sa mergi mai departe pentru a-ti indeplini visele...
nu te descuraja...esti frumoasa...esti puternica...vei face ceea ce visezi si iti vei indelini toate visele!!!!!o seara faina iti doresc si sunt pe aici daca vrei sa mai vorbim!!!
0
04-11-2014, ora 20:07
Monica Geanina
Nu este medic/terapeut
Monica Geanina
Buna.Am vazut ca ai scris mai sus de persoanele care sufera de boli incurabile sau curabile...Si eu am fost suspecta de cancer la plamani...a fost foarte greu pt mine...ma intrebam cu ce am gresit...Sunt astmatica de 6 ani...am probleme cu aceasta boala...Parinti nu am asa ca nu pot avea o discutie cu ei...Am fost dezamagita de toti prietenii mei asa ca m-am inchis in mine, am incercat sa duc greul singura...nu am putut...acum 1 an in urma a inceput totul...problemele nu se mai termina...e ca o avalansa care nu se mai termina...am incercat sa trec peste mereu, insa acum simt ca nu mai pot! Iti multumesc pentru sfat si iti doresc de asemenea o seara placuta in continuare!
0
06-11-2014, ora 19:01
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Buna seara Monica.
Ma intreb daca ai luat in calcul sa faci psihoterapie. Lipsa de speranta si sentimentul de inutiliate nu pot duce spre ceva bun. Toate cele bune!
0
06-11-2014, ora 19:57
Monica Geanina
Nu este medic/terapeut
Monica Geanina
Buna seara...As vrea dar momentan nu sunt in tara...Cu siguranta o sa imi caut un doctor specializat cand o sa ajung acasa.Multumesc pentru sfat.O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •