Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?

Sotul meu, in urma unei pneumonii, dupa care s-a refacut destul de greu, a tot slabit. Mentionez ca a trebuit sa tina si 10 zile un regim fara sare, a luat o medicatie care necesita asta, si a tot slabit. Este hipertensiv (tratament noliprel, norvasc, inca ceva nu imi amintesc) si are un diabet de tip 2. Pe fondul unei glicemii mari, a mers la medic care a schimbat tratamentul de la 2 glucophage 1000 /zi la 1 glucophage 1000 si 1 januvia 50 mg/zi. Ma ingrijijoreaza ca transpira abundent cand si cand si la ultima masuratoare glicemia este tot mare. Ce e de facut? Cum se poate ingrasa?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 4e asa de greu sa ma ingras...
- 10Agorafobie - detalii :>
- 1Cum pot lua in greutate?
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 3Vreau sa ma ingras... am 17 ani si doar 58 de kg
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 8Transpiratie excesiva (in special pe spate)
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 1Va rog cateva sfaturi pentru ingrasat
- 7Valori glicemie anormale?
- 0Este vorba de neuropatie?
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 8Transpir tare mult
- 144 ani, 1.87m inaltime, 60Kg - " inalt ca bradul slab ca gardul " cum pot sa ma ingras ?
- 1Diabet tip 2
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva dieta de ingrasare diabetul tip 2
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: