dupa externare inca mai are halucinatii si delireaza

17-07-2011
ank233
Nu este medic/terapeut
ank233
buna ziua!Acum 4 saptamani tatal meu a fost internat la un spital de pshiatrie in delirum tremens, deoare consuma f mult alcool.a stat 10 zile in spital, unde a fost tratat corespunzator cu perfuzii si medicamente impotriva halucinatiilor.Cand l-am internat delira si avea halucinatii.L-au externat este mai binisor, dar tot are halucinatii si delireaza in continuare.Stie cineva daca isi mai revine?sau poate trebuie sa ia alte medicamente?va multumesc mult pt orice parere sau indicatie.
2 comentarii
0
17-07-2011, ora 17:57
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Pentru un alcoolic intotdeauna GLUTAMINA! daca nu are probleme cu ficatul si rinichii, ceea ce e foarte posibil daca a baut atat de mult..
Functie si de greutate trebuie aleasa o anumita doza zilnica, probabil ca 5 g/zi pt un om de 75 kg nu implica nici un risc.
Consumul de glutamina presupune eliminarea obligatorie a glutamatului si aspartamului din alimentatie, limitarea acidului glutamic pot avea efect excitoxic combinat..


Aruncati si aici o privire dupa mesajele mele. Ma refer la aspecte care mai de care mai importante: suplimentare cu magneziu, raportul omega 6 si 3, protectie antioxidanta etc.

http://forum.romedic.ro/prod/neuroleptice_+_antidepresive_+_insomnii_055810.html
http://forum.romedic.ro/prod/Ce_ne_facem_cu_ANXIETATEA_?_051190.html
0
17-07-2011, ora 18:05
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
se mai pot mentiona si alte detalii, puteti lasa un id de messenger daca va intereseaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul