Durere ciudata de cap
Buna ziua, de aproximativ 2 saptamani am o durere ciudata de cap.De obicei aceasta durere incepe dupa ora 5PM dar uneori mai repede sau mai tarziu, dar de obicei seara. Aceasta durere apare aproape zilnic(cred ca sunt 2-3 zile in care nu am avut-o, dar nu consecutiv) si se manifesta in partea stanga a sprancenei stangi. E o durere destul de puternica care persista si se amplifica cand fac diferite miscari ale muschiului respectiv(deschid puternic ochii, ridic o spranceana, etc.)dar si daca presez puncul respectiv.Dimineata ma trezesc ca nou, nu ma doare, nu ma doare nici la miscari si nici la apasare, dar seara o ia de la capat. Am facut un consult si am primit o trimitere la oftamologie, dar acolo nu mi s-a detectat nici o problema. Ce ar putea provoca aceasta durere? (Am exclus migrenele si alte posibilitati ca aceasta pentru ca nu mai am nici un alt simtom)
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 4durere de cap ingrozitoare
- 3durere locala de cap
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: