Durere in gat- amigdale umflate

Buna ziua,
In urma cu vreo luna jumatate am racit, avand o durere puternica in gat: medicul mi-a prescris Zinnat: am luat 10 zile cu o ameliorare redusa: amigdalele mai erau umflate, mai aveam secretii din gat. Apoi am luat Doxiciclina: s-a vazut o substantiala ameliorare: durerea a disparut de a doua zi, punctele de puroi au disparut treptat si amigdalele s-au dezulmflat. La o saptamana de la intreruperea tratamentului, am mai avut secretii din gat, acestea s-au oprit, dar de ieri mi s-a umflat amigdala din partea stanga, ma doare gatul foarte tare cand inghit (am pus niste glicerina boraxata si s-a mai domolit) a inceput sa ma doara si urechea si au aparut cateva puncte de puroi. Nu stiu ce sa mai fac, maine merg la medicul de familie, voi merge si la ORL, dar pana atunci aveti vreo idee despre ce se petrece? Multumesc anticipat pt. raspuns!
In urma cu vreo luna jumatate am racit, avand o durere puternica in gat: medicul mi-a prescris Zinnat: am luat 10 zile cu o ameliorare redusa: amigdalele mai erau umflate, mai aveam secretii din gat. Apoi am luat Doxiciclina: s-a vazut o substantiala ameliorare: durerea a disparut de a doua zi, punctele de puroi au disparut treptat si amigdalele s-au dezulmflat. La o saptamana de la intreruperea tratamentului, am mai avut secretii din gat, acestea s-au oprit, dar de ieri mi s-a umflat amigdala din partea stanga, ma doare gatul foarte tare cand inghit (am pus niste glicerina boraxata si s-a mai domolit) a inceput sa ma doara si urechea si au aparut cateva puncte de puroi. Nu stiu ce sa mai fac, maine merg la medicul de familie, voi merge si la ORL, dar pana atunci aveti vreo idee despre ce se petrece? Multumesc anticipat pt. raspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere in zona gatului cand misc capul
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 5Otita medie la ambele urechi si durere de gat
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 1puroi in gat
- 1durere in gat in sarcina, un tratament?
- 19durere acuta in gat
- 4Durere in gat de aprox. un an
- 5Posibil sa am Hpv oral?
- 0Dureri in gat când inghit
- 1Mă doare gâtul daca nu înghit o perioadă mai lungă de timp
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 0Durere gât- fond alergic
- 4Gat Inflamat de 3 luni
- 2Durere de gat, dupa antibiotic
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: