Durere in piept partea dreaptă la efort
Bună seara, mă confrunt cu o problema și as vrea sa cer un sfat.
Acum 4 zile când a sunat interfonul m-am ridicat foarte repede de pe canapea sa deschid.
Și după ce am deschis și m-am întors am început sa am o durere localizata in jurul sânului drept care venea in valuri
O simțeam permanent, dar odată la 5 secunde se intensifica, dura 3 secunde și se întorcea la starea inițială.
A durat un minut pana m-am asezat pe canapea.
Dar de 2 zile simt ca nu îmi ajunge aerul, ca am nevoie de mai mult, uneori am amețeli și astăzi după ce am mers aproximativ 1 km (mers normal) a început din nou aceea durere pe partea dreapta pe care o resimțeam și in spate care a dispărut doar după ce am intrat in casă.
Am 18 ani și sufăr și de anxietate, poate aceasta durere sa fie provocată de anxietate sau ar putea acea o alta cauza medicală.
De altfel am simțit timp de 4 zile la mâna stânga o durere pe care nu o puteam localiza și nu a dispărut pana nu mi-a spus psihologul ca poate sa fie declanșată de anxietate.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Acum 4 zile când a sunat interfonul m-am ridicat foarte repede de pe canapea sa deschid.
Și după ce am deschis și m-am întors am început sa am o durere localizata in jurul sânului drept care venea in valuri
O simțeam permanent, dar odată la 5 secunde se intensifica, dura 3 secunde și se întorcea la starea inițială.
A durat un minut pana m-am asezat pe canapea.
Dar de 2 zile simt ca nu îmi ajunge aerul, ca am nevoie de mai mult, uneori am amețeli și astăzi după ce am mers aproximativ 1 km (mers normal) a început din nou aceea durere pe partea dreapta pe care o resimțeam și in spate care a dispărut doar după ce am intrat in casă.
Am 18 ani și sufăr și de anxietate, poate aceasta durere sa fie provocată de anxietate sau ar putea acea o alta cauza medicală.
De altfel am simțit timp de 4 zile la mâna stânga o durere pe care nu o puteam localiza și nu a dispărut pana nu mi-a spus psihologul ca poate sa fie declanșată de anxietate.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 2picioare amortite, durere in piept
- 24am tbc?
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 4Senzatie de strangere sau apasare in piept
- 7Dureri puternice in piept
- 1uneori am dureri in piept
- 1Durere in piept
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 5Direri in piept ciudate
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 4Durere stern/esofag?
- 1Durere stern piept
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 0Bicuspida aortica
- 1Durere in piept din spate
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: