durere in zona cefei si intepaturi in cap
Buna ziua de 4 zile mă durea zona cefei si aveam înţepături într un singur loc ( o zona foarte mică cât pui degetul ) acum vreo 7 ani am avut cap spart în zona aceea. Se poate ca intepaturile sa fie de la acel incident. Durerile de ceafa au mai dispărut dar intepaturile nu... Nu ma prea pricep dar ştiu că de la lovituri poţi face tumoare... Ce mă sfătuiţi ? Mulţumesc...
1 comentarii
Consider ca nu e bine sa ne bazam numai pe supozitii si mai ales nu va este de folos sa va ganditi imediat la tumori. Dar un lucru e absolut sigur si anume ca o zona supusa candva unui traumatism trebuie investigata, mai ales daca apar si simptome in zona respectiva. In acest caz al dumneavoastra consider ca cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti este sa examinati zona cervicala printr-un RMN. Rezultatul acestei examinari va clarifica situatia si va va aduce linistea. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 1durere permanenta in ceafa, senzatie de prea plin in cap, presiune
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 6Durerea de cap
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 0durere puternica de cap
- 1dureri de cap mari
- 2Durere cervicala si lombara
- 2Dureri de cap
- 1Durere îngrozitoare de cap
- 2Ce afectiune am ?
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: