Ameteli cumplite
Buna seara !
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
2 comentarii
nu la toata lumea le face bine baia in vana, ar trebui sa faci doar dusuri, cred ca ar trebui sa faci si un consult cardiologic, sa nu cumva sa ai ceva probleme, poate tensiune ridicata, tahicardie ceva...si cred ca ar fi f bine sa te lasi de fumat, sanatate
multumesc pentru raspuns... ar putea avea legatura si cu stresul si... ca nu prea sunt odihnit ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 6fumatul dupa extractie
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 1ameteala continua
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0Tensiune mica, ameteli, lipsa menstruatiei
- 4operatie apendicita si fumatul
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 2ameteli
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 4Rinita cronica?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Sevrajul nicotinic
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Amețeala
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: