Ameteli cumplite

Buna seara !
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
2 comentarii

nu la toata lumea le face bine baia in vana, ar trebui sa faci doar dusuri, cred ca ar trebui sa faci si un consult cardiologic, sa nu cumva sa ai ceva probleme, poate tensiune ridicata, tahicardie ceva...si cred ca ar fi f bine sa te lasi de fumat, sanatate

multumesc pentru raspuns... ar putea avea legatura si cu stresul si... ca nu prea sunt odihnit ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 4Ameteli la soare
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 3Ameteli dupa aerosoli
- 3stari de ameteala, greata..
- 3Distonie neurocirculatorie + alte simptome
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1ameteli si amorteli
- 1ameteala puternica
- 8de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 5stari de ameteala
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 9Ameteala permanenta
- 2Cefalee tensionala
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 6Ameteala
- 1Ameteli si puls mare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: