durere spate
buna ziua!
pe masura ce a trecut timpul, eu am crescut destul de inalt intr-un timp relativ scurt. probabil de aici mi se trage faptul ca acum, cand depun efort, ma doare tare, si ma doare si cand stau usor aplecat intr-o anumita pozitie gen barbierit. am fost la un medic azi si practic nu mi-a dat cine stie ce tratament, abia s-a uitat la spatele meu si mi-a dat sa fac urmatoarele: masaj, parafina, ultrasunete si CDD. din ce am auzit acest tratament ar fi pentru ameliorarea durerii, nu pentru tratarea unei boli (cum ar fi coloana stramba daca chiar ar fi). nu ar fi trebuit sa fac poate o radiografie inainte sa imi recomande acest tratament? mentionez ca acum am 23 ani, 1, 90m. ce imi recomandati sa fac?
pe masura ce a trecut timpul, eu am crescut destul de inalt intr-un timp relativ scurt. probabil de aici mi se trage faptul ca acum, cand depun efort, ma doare tare, si ma doare si cand stau usor aplecat intr-o anumita pozitie gen barbierit. am fost la un medic azi si practic nu mi-a dat cine stie ce tratament, abia s-a uitat la spatele meu si mi-a dat sa fac urmatoarele: masaj, parafina, ultrasunete si CDD. din ce am auzit acest tratament ar fi pentru ameliorarea durerii, nu pentru tratarea unei boli (cum ar fi coloana stramba daca chiar ar fi). nu ar fi trebuit sa fac poate o radiografie inainte sa imi recomande acest tratament? mentionez ca acum am 23 ani, 1, 90m. ce imi recomandati sa fac?
3 comentarii
Buna seara,
fiului meu la aceeasi varsta,
i s-a recomandat INOT cat mai mult,
a mers la un bazin si
acum nici nu-l mai doare si
nici nu se mai prea vede (daca nu stii)...inainte era vizibil.
O seara buna.
fiului meu la aceeasi varsta,
i s-a recomandat INOT cat mai mult,
a mers la un bazin si
acum nici nu-l mai doare si
nici nu se mai prea vede (daca nu stii)...inainte era vizibil.
O seara buna.
Ar trebui sa faci o radiografie de coloana dorso-lombara..cere o trimitere de la medicul de familie sau mergi la un cabinet privat de imagistica medicala.sa incepi si acele proceduri...chiar daca ai, sa spunem, o deformare la coloana, tot fizioterapie, kinetoterapie etc.va trebui sa faci.dar macar vei sti ce ai...
In plus, fata de sfaturile doamnei Dr. Balcan, cand va barbieriti / spalati pe dinti etc evitati sa stati cu picioarele paralele. Intotdeauna sa aveti un un picior mai in fata. Atunchi cand ridicati greutati, faceti-o indoind genunchii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere abdominala flanc drept si spate
- 5Am burta.. cum scap de ea?
- 3Dureri de spate
- 2dureri de spate al 20 ani
- 3durere stomac si spate?
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 13nu stiu ce am..
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 4dureri de spate
- 6dureri de spate care au inceput sa iradieze pe fesa dreapta
- 5Antibioticele si menstruatia
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 5durere in spate, in partea dreapta jos...
- 4Durere spate stanga sus
- 1Dureri de spate
- 2Durere spate
- 0Durere de spate
- 0Durere spate - episoade
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: