dureri de cap in zona cefei
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
1 comentarii
Dureri in zona cefei. In situatia pe care o descrieti dumneavoastra, cea mai buna decizie ar fi sa apelati la un medic neurolog pentru un consult si un tratament corespunzator. Va recomand sa nu amanati acest lucru.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 5Durere in partea stanga a capului
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 3dureri de cap
- 13neurologie
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 8Buna ziua.. am dureri de cap
- 16Am mari dureri de cap, urechi, ochi, tample si ameteli
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 1Dureri ale cefei
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 0Durere de cap si presiune
- 0Durere de cap când inspir
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: