dureri de cap in zona cefei
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
1 comentarii
Dureri in zona cefei. In situatia pe care o descrieti dumneavoastra, cea mai buna decizie ar fi sa apelati la un medic neurolog pentru un consult si un tratament corespunzator. Va recomand sa nu amanati acest lucru.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 2durere de cap si insomnii
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 0dureri ca un fel de presiune
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 5Medicament pt durere de cap.
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 3Durere cap
- 0Durere de cap când inspir
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: