dureri de spate si burta in timpul primei luni de sarcina

Buna ziua!
Acum aprox 2-3 saptamani am inceput sa am dureri si usturime la urinat, a urmat si urinarea cu sange.acum o saptamana intr-o noapte am avut o durere groaznica de spate(in special partea dreapta ).Am fost la urgente mi-a facut o perfuzie si am plecat, durerea s-a aneliorat pentru cateva ore.
Acum 2 zile am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv(desi am luat anticonceptionale, menstruatia mi-a intarziat 7 zile).
Durerea de spate inca persista si este destul de dificil de suportat si acum simt si dureri ale abdomenului inferior.
A mai citit si cred ca am o infectie urinara.
dar ma sperie pt ca durerile sunt prezente aproate tot timpul.
Acum aprox 2-3 saptamani am inceput sa am dureri si usturime la urinat, a urmat si urinarea cu sange.acum o saptamana intr-o noapte am avut o durere groaznica de spate(in special partea dreapta ).Am fost la urgente mi-a facut o perfuzie si am plecat, durerea s-a aneliorat pentru cateva ore.
Acum 2 zile am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv(desi am luat anticonceptionale, menstruatia mi-a intarziat 7 zile).
Durerea de spate inca persista si este destul de dificil de suportat si acum simt si dureri ale abdomenului inferior.
A mai citit si cred ca am o infectie urinara.
dar ma sperie pt ca durerile sunt prezente aproate tot timpul.
1 comentarii

Trebuie sa faceti o urocultura pentru a stabili daca intr-adevar este o infectie urinara si o ecografie renala ( poate fi si o litiaza renala).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 4durere de spate care iradiaza catre ovar si coboara spre picior
- 5durere abdominala, de aprox. o luna
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 1Apendicita, durere abdominala, intindere sau ruptura musculara ?
- 2durere spate partea dreapta
- 1Dureri abdominale
- 3Durere abdominala!!
- 0Durere de spate, posibil altceva?
- 2Durere abdominala inferioara
- 8Durere abdominala, balonare, defecatie incompleta
- 2Dureri de spate, maini!
- 5Dureri abdomen plus greata si voma
- 5Durere de spate
- 2Durere abdominala și picior !
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Protruzie discală
- Durere abdominală
- Durere de spate
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: