Dureri spate

Nu stiu ce tot se intampla dar fac pneumonie luna de luna pe partea stanga...Ma duc la medic fac radiografie imi spune ca am pneumonie fac tratament ma lasa o saptamana iar ma apuca dureri in spate.Luna trecuta am fost internat in spital am avut pneumonie am facut injecti si ce mi-au mai dat ei.Acum ear ma doar plamanu stang...Ce poate fi asa ceva nam vazut mi-e sa nu am ceva mai complicat...Ce ar putea fi ?
2 comentarii

Ar fi bine sa faci CT toracic cu substanta de contrast; numai bine

buna ma numesc cristina am 22 de ani am o fetita de 2 ani s in ultimi 2 ani am probleme grave de coloana miam facut radiografie s mia gasit spatiul de intre vertrebre dus mia zis ca daca nu imi trece intrun tmp trebuie sa ma opereze sa imi puna proteza ca sa recuterez spatiu proble ma e ca acum mi se lasa p picoare mai ales p picioru drept az dim dintro data nu am mai putut merge simt o dure incredibila de la genunchi in jos ca s cum ma doe venele de la picior s spatele ma doare in continuare, simt ca o amorteala pama in talpa s merg schioapata -va rog datimi un sfat ca mie frica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 6am motive de ingrijorare?
- 3Dureri de spate
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 9Durere lombara
- 3durere in spate, partea stanga
- 1DURERI DE SPATE
- 3Durere de spate; coloana
- 3Dureri mari de spate, in partea de jos
- 5Transpiratie in somn
- 2dureri de spate
- 5Disconfort general si stare de rau
- 4Ma doare zilnic spatele
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 0Ma doare foarte tare spatele in partea stânga jos
- 0durere de spate in partea dreapta
- 0Durere de spate
- 5Durere de spate
- 0Durere spate - episoade
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: