elemente de autism?

19-04-2013
crash
Nu este medic/terapeut
crash
am un nepotel are aproape 6 ani, problema e ca nu comunica cu ceilalti copii, nu se joaca cu jucarii, nu vrea sa tina pix in mana, are ecolalie, a fost diagnosticat cu elemente de autism, adhd si tratat cu rispolept, viregyt nu s-a simtit bine apoi parintii au fost la alt medic care a considerat ca nu este autist ci are depresie, anxietate, probleme afective acum este tratat cu fevarin, omega3, am inteles ca fevarin nu se administr sub 18 ani, problema e ca nu se vede nici o ameliorare a starii lui.va rog daca se poate sa imi dati un sfat in privinta tratamentului, poate ceva naturist, va multumesc
3 comentarii
0
19-04-2013, ora 16:33
Cryna r
Nu este medic/terapeut
Cryna r
Buna ziua ! si fetita mea de 4 ani are ceva probleme ca nu vb.si e cam agitata si nervoasa.Am fost la dr neuropshiatru infantil si a spus ca nu are autism ca o sa vb, o sa isi de-a drumu.La inceput ia dat Encefabol, si terapie, logopedie, ergoterapie si sedinte la psiholog.acum nu ne-a intrerupt sedintele si ia dat doar Timonil si Tomotil.Nu prea maninca si e cam slabuta, dar e vesela si ii palce sa se joace cu copii.dar nu ia pus inca un diagnostic dupa tratm facem de 8 luni, nu pre vad rezultate.as vrea sa merg la clinica la Iasi sau Suceava ptr sintem in Moldova.Daca poate cineva sa imi recomande o clinica buna !va multumesc mult !multa sanatate !
0
19-04-2013, ora 20:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ crash

Al doilea tratament ce i-a fost prescris este mai usor decat primul. Contine un antidepresiv Fevarin care isi face efectul si la o luna dupa instituirea tratamentului.
0
22-04-2013, ora 07:39
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, în ambele situaţii copii trebuie antrenaţi pentru o viaţă normală. Intervenţia trebuie centrată foarte mult asupra părinţilor, fiindcă astfel se obţine un mediu controlat, stimulativ.
Vă recomand o intervenţie de parenting, se poate realiza chiar şi online, nu ştiu dacă vi s-a mai spus, dar de cele mai multe ori mediul familial contribuie foarte mult în controlul acestor simptome.
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: