Posibila tulburare de personalitate sau tulburare de spectru autist

05-03-2019
Soprano
Nu este medic/terapeut
Soprano
Prezint o mare parte din simptomele asociate tulburarii histrionice, printre care ar fi dramatizarea excesiva, cautarea de atentie si aprobare de la ceilalti, sensibilitate mare la critici, dificultati in mentinerea relatiilor de orice fel si multe altele pe care nu are rost sa le insir. Ma regasesc de asemenea si printre simptomele de la sindromul Asperger. Ce ma sfatuiti sa fac, unde ar trebui sa merg mai intai pentru a primi ajutor? Din cate am inteles, ar trebui sa merg la un psiholog clinician pentru o evaluare, nu? Ati putea sa imi recomandati un psiholog clinician in Timisoara, deoarece eu chiar nu am idee unde sa merg. As dori sa mentionez ca sunt student aici si am 22 de ani.
3 comentarii
0
05-03-2019, ora 22:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,

Intr-o astfel de situatie este recomandat sa mergeti la un psiholog clinician cu experienta sau un psihiatru, pentru evaluare. Ei vor fi in masura, dupa evaluare, sa faca si recomandarile potrivite legate de solutii.

Incercati sa cautati pe internet sau printre cunoscuti un specialist "testat", cu eventuale recomandari. Atentie, recomandarile nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie o celebritate specialistul, ci ca este cunoscut si apreciat pentru profesionalism.

Colegiul Psihologilor detine un registru al psihologilor-psihoterapeutilor in care puteti gasi specialisti pe zone geografice si competente.
0
06-03-2019, ora 17:11
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Poti sa mergi la Dna. Psihiatru Jivanescu, detalile le gasesti pe google gen adresa si nr de tel.
0
07-03-2019, ora 10:50
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Dupa evaluarea initiala, o varianta sunt si sesiunile de psihoterapie online.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: