GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 767778 ..... 252 253 Înainte ›
0
17-11-2014, ora 22:33
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Te inteapa inima si pe tine?se simte cum zvicneste iubirea catre capitanul de vas care a scufundat Titanicul
Ce expresii aveti mai copii! se vede ca sunteti modelati dupa moaca si vocabularul sefului vostru care este caricatura acestui neam si rusinea istoriei
0
17-11-2014, ora 22:35
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Eduard:stevens foloseste de asemenea, apelativul'copii' userilor care au o parere diferita de a lui.
0
17-11-2014, ora 22:40
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Chiar si fara mariri, Boc nu le-a dat 3 sau 4 ani la rand, base a lasat un 'cadou' de 11, 5 miliarde USD, varf de datorie, strategic ca sa se aleaga praful dupa mandatul lui ! Si pe asta l-ati votat drept 'genialul ' natiunii la timpul sau, acum ati gasit alt corupt si demagog dar gangav nu chior si paranoic ! :)

Iohannis nu numai ca nu e 'mesia', dar e prostovanul natiunii o sa vedem cu totii ! CTP-ul care e basist si 'de dreapta' ca si voi l-a numit 'academicianul loaza' ! :))

P.S. Casyo, paranoia iti joaca feste baiete ! Eduard este o varianta a mea mult imbunatatita, se vede dupa stilul diferit si putin mai elevat ! Noroc ca mai exista oameni ca el, Jones si Clepsidra, e o adevarata relaxare pt mine sa vad ca nu sunt singurul care gandeste asa chiar daca intr-o aparenta minoritate in tara asta !
0
17-11-2014, ora 22:40
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
E interzis prin legea nemteasca aceasta exprimare?n-am vazut expresiile omului, dar daca v-ar duce bibilica ati intelege ca sunteti copii fata de mine si chiar am vrut sa vad cum reactioneaza aacesata generatie.
NU cred ca o reprezentati voi doi insa(david si casyo)
Incearca sa te calmezi Casyo si sa tai acest subiect daca vrei sa dormi bine la noapte ca altfel iti creste adrenalina si te agita ca pe ioha cel obosit si plictisit de voi toti
0
17-11-2014, ora 22:42
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Am vazut cum indivizi colorati, sanatosi tun, buni de munca, sunt ocrotiti de stat prin ajutoare sociale, iar ei stau toata ziua pe strada jucand remi si spargand seminte, sfidand parca omul muncitor.Sa fiu de acord cu asa ceva?Niciodata.
0
17-11-2014, ora 22:47
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Eduard(sau stevens):nu e interzisa, doar ca va asemanati foarte mult, in mod absolut inexplicabil..
0
17-11-2014, ora 22:49
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@David:sa mai si radem, ca intre basisti.12 lucruri despre cum a eşuat lamentabil Victor Ponta:
"¢ Dan Şova aşteaptă de mai bine de 24 de ore cu şampanie şi prostituate la Hanul Drumeţului, ca să sărbătorească victoria lui Ponta;

"¢ Prima declaraţie a lui Iohannis: "I am Locutus of Borg. Resistance is futile";
"¢ De nervi, Gabriela Vrânceanu-Firea a intrat la menopauză şi i s-au lăsat sânii;

"¢ Primele semne ale decăderii: în dimineaţa asta secretarul general PSD Andrei Dolineaschi nu i-a mai adus lui Ponta papucii la pat. Mai rău, Ponta a trebuit să-şi golească singur oala de noapte;

"¢ CNA a retras licenţa canalului Disney pentru campanie în ziua alegerilor: "Sigla lor e Mickey Mouse, au făcut o campanie murdară!";

"¢ Astă noapte, Ion Iliescu a trebuit să sugă de două ori mai mult sânge ca să se conserve;

"¢ Costi Rogozanu a cedat psihic, a fugit în Rusia şi s-a înscris într-un colhoz;

"¢ Liviu Dragnea a convocat de urgenţă o şedinţă de spiritism cu alegătorii din sudul ţării;

"¢ Radu Mazăre s-a urcat pe Nicuşor Constantinescu şi a încercat să vâslească spre Brazilia;

"¢ De furie şi neputinţă că PSD a pierdut alegerile, Valeriu Zgonea s-a dus la el în birou şi şi-a bătut porcul;

"¢ Radu Beligan a mai îmbătrânit 10 ani, depăşind oficial arborele Sequoia;

"¢ Tăriceanu e resemnat că nu va fi premier şi îşi va relua funcţia de chelner la Senat.
0
17-11-2014, ora 22:53
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Tot in mod absolut inexplicabil multi au vrut sa scape de Basescu si s-au trezit ca tot el rinjeste strimb.Altii striga-LIbertate
Deci erau oprimati in regimul Basescu si sunt liberi tot in regimul lui.
Zau ce enigma! ma copilu te cam scarpini, nu te potoli?ha?
Casyio tu te crezi vocea natiunii?
Hai ma flacau-pica subiectu(l) asta ca-s obosit de atita flencareala
Hai sa picam si legea amnistitiei! ce va duc astia cu zaharelul si va transforma in robotei yohanei.
Ti-au trecut obsesiile?ai ramas doar cu una?las ca-i bine, scapi tu si de ea
Ma copile unde naiba ai citit tu ca am scris eu asta?ai cosmare?Amnezie are Klaus, a uitat si cind a fost primul tur de scrutin si a uitat si de tine si de toti, daca as fi ticalos m-as amuza, dar nu-mi mai pasa
Daca ai sti ce stiu despre facaturile din aceasta perioda te-ai injura in oglinda
0
17-11-2014, ora 22:55
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
Eduard:Nu eu am inceput, ci tu, facandu'i schizofrenici pe votantii lui Iohannis..Din partea mea, e inchis subiectul.
0
17-11-2014, ora 23:04
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Trebuia sa pui si sursa, Casyo, aceasta fiind Times New Roman.Foarte bune glumele, le-am citit si eu ceva mai devreme pe fb.:))
As mai adauga eu o gluma in lista: Victor Ponta l-a sunat pe Geoana, dupa aflarea rezultatelor partiale, pt. a-l intreba cum se insurubeaza dopul sampaniei la loc.:))
0
17-11-2014, ora 23:08
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@David:am incercat sa plagiez si eu putin, dar se pare ca nu mi'a iesit...
0
17-11-2014, ora 23:13
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Eduard48, ma intreb de unde ai putea sti tu multe din ce s-a intamplat in ultima vreme in politica...Esti cumva motociclistul care l-a snopit pe Badea in bataie?Ti-a soptit el la ureche in pauzele dintre reprize, ca sa mai traga de timp? :))
0
17-11-2014, ora 23:27
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Ai putea sti si tu destule, dar ai ceata pe cerebel.
Degeaba afisezi poza cu un Superman sigur pe el, tu de fapt ascunzi nesiguranta, inceritudine, simti nevoia sa te agati de ceva imaginar, de idei care sa faca ceva pt tine, dar e inutil, este evident ce ascunzi:un om slab cu vorbe indraznete

Hai sa ne retragem la un film de comedie ca tragica comedie abia acum incepe
0
17-11-2014, ora 23:30
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Eduard:"un om slab cu vorbe indraznete"-asta imi aminteste de un anume candidat supranumit Mickey Mouse..Sa dam cartile pe fata:Stevens 1 si 2...e mai bun Ponta ca Iohannis?
0
17-11-2014, ora 23:34
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
Stevens:te'am intrebat ceva in acel comentariu de pe pagina anterioara unde am povestit de colegul meu de camera...Ai de gand sa'mi raspunzi sau preferi sa te invarti in jurul cozii ca alesul tau?
0
17-11-2014, ora 23:38
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Exprima-te asa cum iti vine.Poate scapi de problema cu TOC-ul.
Asta oricum e o mare calitate a noastra, a romanilor-sa ne pricepem.
O sa-ti raspunzi singur la intrebare si cuvintul, , bun, , ar trebui scos.
Cine ar fi fost potrivit si pregatit?ar fi fost mai relevant.
Tu bucura-te de reusita, de maretia momentului si apoi gindeste-te si la ale tale.
Peste cit timp crezi ca te poti elucida daca alegerea a fost corecta?
O sa revin atunci.Uite asa te scapi de mine.
0
17-11-2014, ora 23:38
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Casyo, ai observat de exemplu, ca la una din confruntari, Ponta a folosit o replica dintr-un film american, cu Kevin Spacey, mai exact replica in care l-a indemnat pe Iohannis sa ceara scuze sotiei, Daciana, dragostea lui?:)) Iti dau si link-ul imediat, in caz ca n-ai vazut scena din film.E copy paste, exact cum ii place lui ponta.

https://www.youtube.com/watch?v=d67NP9C_rZs

gata si link-ul. :)
0
17-11-2014, ora 23:42
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:am vazut faza...
0
17-11-2014, ora 23:48
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Las totusi link-ul, ca sa il vada si katy maine, sa se amuze si ea putin pe seama lui tonta.:)) Cel putin stim ca e un mare cinefil, ceea ce nu e un lucru rau, asa isi exerseaza limba engleza.:))
0
17-11-2014, ora 23:51
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Eduard:eu nu te'am jignit si nu am spus ca sunt mai destept ca tine(pentru ca nici nu sunt).Poti vota cu oricine atata timp cat nu jignesti o anumita categorie, intamplator majoritara.Eu mi'am expus argumentele si nu am apelat la tertipuri de impunere a punctului de vedere, asa cum faceti voi.Chiar daca sunt coleric, agitat si impulsiv, incerc sa nu aduc atingere cuiva prin ceea ce zic(exceptie face stevens, care m'a jignit de nenumarate ori, pe mine si familia mea) De ce trebuie sa adopti o atitudine superioara si flegmatica in loc sa imi explici unde am gresit?
0
18-11-2014, ora 00:29
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Avem timp 5 ani sa explicam, acum ma bag la un somn linistit.
Voi fiti fericiti ca vi s-a implinit visul-care era si al lui M.Macovei.
E bine cind vise comune strabat si se implinesc, deci dormi multumit

Trancaniti si voi si va amuzati aiurea, dar macar e bine ca va stirneste amuzamentul candidatul contestat, mie Basescu mereu mi s-a parut penibil, scos ca din tomberon, iar cel caruia i-a inminat stafeta nu-i deloc un personaj potrivit acolo unde este, dar nu-i bai, daca a fost dorit asa sa fie.
M-as putea intreba totusi daca toti votantii au avut discernamibt, ca asta n-a fost in declaratie
0
18-11-2014, ora 00:42
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
Noapte buna tuturor!
0
18-11-2014, ora 08:58
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Dacă tot e la modă zilele astea, o să-mi exprim (NU impun) şi eu părerea în ceea ce priveşte situaţia actuală a vârfului de lance politic al ţării:
Să zicem că aş avea o soţie imaginară, soţie care ar purta în pântece un prunc, bineînţeles, tot imaginar. La un moment dat, în derularea sarcinii, aflăm că respectivul prunc imaginar se va naşte prematur, cu riscurile de sănătate implicite. Ajungem şi în ziua naşterii (alegerilor), în care soţia mea imaginară dă naştere prematur unui prunc. În acel moment, dacă Ponta ar fi ieşit preşedinte, bineînţeles că pruncul închipuit s-ar fi născut mort. Dar, în lumina unui mic miracol (ulterior tragic, poate), Iohannis câştigă, iar pruncul se naşte viu, dar cu o semnificativă deficienţă de creştere şi foarte serioase probleme de imunitate (parlamentară, sic!). Şi ajungem în zilele noastre, în care sunt părintele uni prunc imaginar şi diafan, cu prognostic de viaţă şi dezvoltare rezervat. Acum, se spune că timpul le vindecă pe toate, deci rămâne de văzut dacă fiul meu imaginar (votul meu din turul doi) va deveni un om normal sau anormal, un om bun sau un om rău, un om viu sau o mortăciune. Oricum ar fi, îmi asum răspunderea şi îl recunosc ca fiind al meu.
Concluzie: se pot deci exprima opinii politice, fără jigniri şi demagogie.
Sănătate multă tuturor!
0
18-11-2014, ora 09:53
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ia stati asa!
Asta e topicul meu, sunt stapana aici pt ca eu l-am deschis!
Care il jigneste pe Iohannis al meu este liber sa iasa de aici si sa nu se mai intoarca never!
Eeee ia uite la ei cum fac pe desteptii la mn acasa..
0
18-11-2014, ora 10:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Lasa mai Kolea si Katalyna ca nu numai noi avem un 'prunc' talamb :), nici Obama nu e vreo lumina, ba chiar exista asemanari intre ei si ala se descurca numai cu un prompter in fata, iar la o intalnire cu un alt presedinte a citit discursul invitatului, prin care isi multumea siesi ! :)

Acuma asta este, chiar daca l-ati facut voi cu un mic retard asa cum v-a fost firea :), il adoptam si noi ce dreaq sa facem !
Am avut noi unul care scuipa, se batea si spargea geamuri zilnic, ne descurcam si cu unul mai intarziat ! :) Sotia lui este o femeie fina care citeste literatura deci ii mai creste valoarea si lui prin asta !
0
18-11-2014, ora 10:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
E, ce sa spun, steve, marele critic politic a gasit si el ceva frumos, respectiv sotia, ca citeste literatura..
Ai si tu niste criterii de evaluare de te doare mintea.

Evident ca omul si-a ales o nevasta sa se potriveasca caracterului lui, sa se completeze unul pe celalalt.
Iar daca tu ii admiri nevasta, automat il admiri si pe el.

Logic!!
0
18-11-2014, ora 10:35
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Katy:Dar stevens spune ca l'a votat pe Iohannis la primarie.Inseamna ca recunoaste ca omul are anumite calitati...
0
18-11-2014, ora 10:45
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Casyo, Steve se contrazice singur, in capul lui sunt prea multi fluturi :))
0
18-11-2014, ora 11:02
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Are calitati doar ca eventual ministru la transporturi am mai spus asta, altfel ca presedinte consider ca Melescanu era de 100 de ori mai bun ca el ! Sunt sigur ca si el se va simti foarte stanjenit in functia asta, dar tot e mai bine decat piticul si chiorpecul de base ! Asta daca saluta frumos si putin mai repede, se imbraca bine, spune "danke schoen" si "bitte schoen" e arhisuficient ! In rest are consilieri pe toate domeniile, nu trebuie decat sa le urmeze sfaturile si totul va fi ok !

De votat efectiv nu l-am votat niciodata, doar duminica indirect la primarie ! :) Grei mai sunteti de cap ! Vai- vai !
0
18-11-2014, ora 11:06
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@stevens:Dar de ponta nu zici nimic..Era mai bun sau mai bine pregatit ponta ca presedinte?
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 767778 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: