implanturi dentare
Buna ziua sunt purtator de proteza scheletata pe maxilarul superior de 6luni si as dori sa inlocuiesc partea mobila cu implanturi, mentionez ca partea mobila cuprinde toate maselele. Asdori sa stiu daca este posibil, de cite implanturi este nevoie si care sunt riscurile?
1 comentarii
Buna seara,
In principiu e nevoie de 4 implanturi. Efectuati un set minimal de analize si un examen CBCT. In felul acesta veti vedea daca puteti sa primiti un implant in functie de starea Dvs de sanatate, si daca sinusurile maxilare permit inserarea unor implanturi. In cazul in care nu, trebuie facut sinus lift. Pana acolo, puteti face si un simplu OPG si veti vedea daca aveti spatiu. Daca medicul Dvs. va studiaza cazul bine, nu sunt riscuri.
In principiu e nevoie de 4 implanturi. Efectuati un set minimal de analize si un examen CBCT. In felul acesta veti vedea daca puteti sa primiti un implant in functie de starea Dvs de sanatate, si daca sinusurile maxilare permit inserarea unor implanturi. In cazul in care nu, trebuie facut sinus lift. Pana acolo, puteti face si un simplu OPG si veti vedea daca aveti spatiu. Daca medicul Dvs. va studiaza cazul bine, nu sunt riscuri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5E mult 600 de euro pt un implant?
- 39Am nevoie de implant dentar
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 11implant dentar - analize?
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 9implanturile si hta
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 2Implant dentar migrat in sinus
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 3Implanturi masea?
- 3problema implant?
- 2Implant dentar
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 1Umflarea gingiei la o saptamana dupa scoaterea implantului dentar
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 4Implant dentar si trombofilie
- 3Alergie la implant dentar e posibil după 2 luni
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?