infectii respiratorii repetate
Sunt o profesoara din Bv, de când am intrat în învăţământ (7 ani), am suferit mai multe pneumonii interstiţiale, bronşite, amigdalite, laringite, faringite, după care mă refac foarte greu. Febra nu creşte mai mult de 37.4, mai nou, de când vine vremea rece fac febră, care nu mai trece până vine vremea caldă (lunile mai-iunie), şi mă simt foarte obosită. Analizele medicale sunt în limite normale, au apărut doar anticorpi antinucleari (care dispar în perioada de vară). Pe toată perioada rece trebuie să mă feresc de frig, asta însemnând că nu pot iesi afară. La tratamantele cu antibiotice nu mai răspund, iar vaccinul broncho-vaxom, mă ajută doar dacă nu a început febra. Dacă-l iau după ce am început să fac 37.-37.4, nu mai are nici un efect. (am făcut şi o bronhoscopie, dar totul e în regulă) În plus, s-a declanşat o alergie, mă mănâncă ochii, nasul, cerul gurii.(am început un tratament homeopat în vederea stimulării sistemului imunitar şi împotriva alergiei, nu ştiu însă dacă mă va ajuta. Rog un sfat, care să-mi fie de ajutor. Mulţumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 3nu pot sa respir normal! ajutati-ma
- 4greutate in respiratie
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 5diagnostic: pneumonie interstitiala
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 7Pneumopatie interstitiala
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 28Cascat, oftat, nu pot respira corect
- 2respiratie si gust oribil dimineata + saliva verzui-galbuie- SUNT DISPERAT
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 14uneori am dureri de inima cand incerc sa respir adanc
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 5expectoratie
- 2Pneumonie interstitiala si varicela
Mai multe informații despre: Infectiile respiratorii caile respiratorii pneumonia interstitiala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: