infectii respiratorii repetate
Sunt o profesoara din Bv, de când am intrat în învăţământ (7 ani), am suferit mai multe pneumonii interstiţiale, bronşite, amigdalite, laringite, faringite, după care mă refac foarte greu. Febra nu creşte mai mult de 37.4, mai nou, de când vine vremea rece fac febră, care nu mai trece până vine vremea caldă (lunile mai-iunie), şi mă simt foarte obosită. Analizele medicale sunt în limite normale, au apărut doar anticorpi antinucleari (care dispar în perioada de vară). Pe toată perioada rece trebuie să mă feresc de frig, asta însemnând că nu pot iesi afară. La tratamantele cu antibiotice nu mai răspund, iar vaccinul broncho-vaxom, mă ajută doar dacă nu a început febra. Dacă-l iau după ce am început să fac 37.-37.4, nu mai are nici un efect. (am făcut şi o bronhoscopie, dar totul e în regulă) În plus, s-a declanşat o alergie, mă mănâncă ochii, nasul, cerul gurii.(am început un tratament homeopat în vederea stimulării sistemului imunitar şi împotriva alergiei, nu ştiu însă dacă mă va ajuta. Rog un sfat, care să-mi fie de ajutor. Mulţumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17probleme in respiratie!
- 3nu pot sa respir normal! ajutati-ma
- 4Probleme cu respiratia, mi-e frica!
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 5nu pot respira
- 3Ma dor plamanii
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 5De ceva timp ma trezesc noaptea din somn cu o senzatie de sufocare...
- 7respir foarte greu..astept un sfat raspuns cat mai repede..
- 5Respiratie profunda - purificare organism
- 3de ceva timp ma confrunt cu ceva probleme de respiratie
- 2alergie, astm, infectie?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 2problema respiratorie
- 2copil 4 ani are bronşită
- 1Respiratie grea
- 1Pneumonie interstitiala?
- 2Pneumonie interstitiala si varicela
- 0Pneumonie
Mai multe informații despre: Infectiile respiratorii caile respiratorii pneumonia interstitiala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: