intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ

Am luat anticonceptionale, Rigevidon, timp de 4 ani. Din mai 2011, am intrerupt. Am avut contacte neprotejate, iar din iunie nu mi-a mai venit menstruatia. Mentionez ca am facut 2 teste de sarcina, amandoua au iesit negativ. Ce ar putea fi? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
8 comentarii

Reluarea activitatii spontane a ovarelor si menstruatia, blocate atat timp, se poate lasa asteptata.
Cat trebuie sa asteptati ? Cel mai potrivit ar fi sa avceti rabdare trei luni. Daca in acest interval sangele nu se arata, un tratament este indicat, de prima alegere fiind tratamentul homeopatic. Pe viitor, aveti grija sa nu mai luati hormoni atata timp fara avizul doctorului de familie.
Cat trebuie sa asteptati ? Cel mai potrivit ar fi sa avceti rabdare trei luni. Daca in acest interval sangele nu se arata, un tratament este indicat, de prima alegere fiind tratamentul homeopatic. Pe viitor, aveti grija sa nu mai luati hormoni atata timp fara avizul doctorului de familie.

Se pare ca ati avut dreptate...si astazi mi-a venit cm. Ati putea sa ma indrumati ce sa fac dupa oprirea lui? Sa continui cu anticonceptionale sau sa fac vreun tratament de reglare...

buna ziua ! am si eu o intrebare, va rog din suflet sa raspundeti serios, stiu ca este cat se poate de aiurea dar chiar nu mai sunt om de cateva zile din cauza asta, nu am avut nicio legatura cu vreun baiat pana intr-o zi cand am iesit cu gasca la strand respectiv discoteca, problema mea este urmatoarea ;daca am stat in bratele unui baiat amadoi fiind imbracati si i-am simtit penisul... se poate sa raman insarcinata? mentionez ca, am consultat calendarul (dupa data menstruatiei) si nu eram intr-o zi fertila, pe langa asta sunt virgina 100%, problema este ca mi-a intarziat menstruatia 3 zile este adevarat ca am fost ingrozitor de stresata zilele astea. Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru intrebare pentru ca intr-un fel sunt sigura ca e imposibil dar cred ca am inceput sa innebunesc cu subiectul asta.

Banuiesc ca a intarziat din cauza stresului...Relaaxeaza-te! Totul e ok...Nu are ce sa se intample...

m-am linistit, a venit cm si totul este bine, snt ft fericita si linistita va multumesc mult

Buna ziua, prietenei mele nu i-a mai venit ciclul de doua zile si este foarte ingrijorata...Am ejaculat ultima oara in ea exact in ziua in care a luat ultima pastila anticonceptionala, inainte de pauza aceea pe care trebuie sa o faca intre administrarea lor. Deci nu s-a intamplat niciodata sa ejaculez in ea cand ea nu era protejata, nici macar din greseala, tot timpul s-a intamplat in timpul administrarii lor...credeti ca exista sansa ca ea sa ramana insarcinata?...va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns pentru ca este foarte ingrijorata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 6testul de sarcina cand se face?
- 3Intirziere menstruatie.. daca sunt insarinata cum scap de ea?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 6ciclu si sex
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 1Se poate sa fiu insarcinata? Am nevoie De sfatul unui medic va rog!
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 11Ciclu întârziat
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Menstruatie intarziata
- 0Însărcinată sau nu?
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 1Intarziere perioada menstruala
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: