Lovitura la cap

33 comentarii 1 2
0
26-05-2013, ora 18:39
Anamaria A
Nu este medic/terapeut
Anamaria A
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum, lipsa de timp si-a spus cuvantul.

@Ce mah: mai am momente in care am dureri pe care le pot asocia cu o tija metalica extrem de rece care mi se plimba prin cap.In rest sunt ok.Va multumesc ca ati continuat sa va interesati de starea mea de sanatate.

@Trabant :nu cred ca este situatia atat de neagra, pot spune ca sunt bine cu exceptia durerilor mentionate mai sus.Imi pare rau pentru tatal tau, condoleante!

Si un sfat prietenesc pentru toata lumea: Cand aveti probleme, mai ales cand va loviti la cap faceti o vizita la medic.Pe forum nu se pot depista adevaratele probleme.In caz ca ati fost si persista durerea si sunteti siguri ca nu este ceva pe fond psihic mai consultati 2 3 doctori.Aici fIecare are o opinie diferita iar vizita la medic sau vizitele va ajuta sa va rezolvati problemele.Cel putin asa sper ca eu, personal, nu am avut acest noroc, cu timpul s-au rezolvat toate.
Multa sanatate va doresc, o sa incerc sa intru mai des.O zi buna!
0
14-02-2014, ora 14:50
Anamaria A
Nu este medic/terapeut
Anamaria A
Ca sa incerc sa evit cat de mult spitalele/ medicii am zis sa scriu aici pentru ca, unii dintre voi poate au trecut prin ceva asemanatoar si ma pot ajuta.Azi dimineata i-am tras unui prieten o sperietura de tremura si acum sarmanul.Dupa o noapte pierduta, unde s au consumat si bauturi alcoolice in cantitati de bun simt si cu aproximatie 20 de minute de somn m-am ridicat din pat, am simtit ca mi se infunda urechile(de tot) si ca pic jos. Zis si facut.. mi am dat ochii peste cap, am lesinat si mi s au inclestat dintii.Cand mi-am revenit dupa o serie de palme sanatoase, m am simtiti incredibil de ametita si au inceput sa imi tiuie urechile.De specificat(nu stiu daca are sau nu legatura): inainte de asta ma dureau ingrozitor picioarele, parca mi le-as fi izibit singurica de toti peretii. Cine ma poate ajuta cu orice, fara ' Trebuie sa mergi la doctor', astept cu mare drag si interes opiniile si sfaturile voastre.Multumesc frumos!
0
31-07-2015, ora 17:47
Iulia02
Nu este medic/terapeut
Iulia02
Buna ziua! Acum trei ani m.Am lovit de pragul de sus a unei usi la tara in crestetul capului, de doua ori din neatentie, pe moment nu m.a durut, doar imi simteam partea respectiva amortita, iar a doua zi au inceput durerile de cap in acea zonă.Am fost la neurologi, mi.au dat tanakan, mi.a ameliorat durerea doar, si de atunci vara, in aceeasi perioada, incepe durerea, de presiune parca in zona fruntii pe partea dreapta, in crestet, la tâmplă, durerea se mai muta si pe partea stângă, dar pret de cateva secunde, trece doar cand stau in pat, considerati ca este necesar efectuarea unui rmn, eu tot l.Am amânat deoarece fiind studentă, banii se duc pe studii.va rog, sfatuiti.ma, mi.e frica de. Eva mai grav, desi cei care m.au consultat, au zis ca nu prezint semne de ceva îngrijorător.
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.